Povezane vesti

Rekao sam da nemamo kompromisno rešenje, priznanje Kosova nisam pominjao: Vučić o intervjuu koji je dao italijanskim…

Rekao sam da nemamo kompromisno rešenje, priznanje Kosova nisam pominjao: Vučić o intervjuu koji je dao italijanskim…

Telegraf 06.03.2019
Ništa o priznanju nisam rekao, osim što sam rekao da nemamo kompromisno rešenje - rekao je Vučić na konferenciji za štampu posle razgovora sa italijanskim premijerom Ðuzepeom Konteom. Predsednik Srbije Alekandar Vučić rekao je danas da je… »
Vučić : Ja to svaki dan govorim, ništa čudno ni važno ne vidim u tome

Vučić : Ja to svaki dan govorim, ništa čudno ni važno ne vidim u tome

Beta video 06.03.2019
BEOGRAD - Komentarišući kontroverze koje su nastale nakon intervjua koji je dao italijanskoj agenciji ANSA a u kom je navodno rekao da Srbija ne može da prizna Kosovo a da nešto ne dobije zauzvrat, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao da… »
Vasiljević: Vučić za agenciju ANSA nije rekao ništa što inače ne govori

Vasiljević: Vučić za agenciju ANSA nije rekao ništa što inače ne govori

N1 Info 06.03.2019
Savetnica predsednika Srbije za medije Suzana Vasiljević izjavila je da Aleksandar Vučić nije rekao italijanskoj novinskoj agenciji ANSA ništa drugo od onog što inače govori. Ona je za portal Raskrikavanje rekla da je prvobitno objavljena rečenica… »
Suzana Vasiljević: Vučić nije rekao ništa drugo od onog što inače govori

Suzana Vasiljević: Vučić nije rekao ništa drugo od onog što inače govori

Novi magazin 06.03.2019
Savetnica predsednika Srbije za medije Suzana Vasiljević izjavila je da Aleksandar Vučić nije rekao italijanskoj novinskoj agenciji ANSA ništa drugo od onog što inače govori. Kako list Danas prenosi, ona je za portal Raskrikavanje rekla da je… »
Vučićeva rečenica o priznanju Kosova – greška u prevodu ili tumačenju

Vučićeva rečenica o priznanju Kosova – greška u prevodu ili tumačenju

Danas 06.03.2019
„Ne možemo priznati Kosovo, a da ništa ne dobijemo od druge strane“, ova rečenica koju je u ponedeljak agencija Beta prenela iz intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića italijanskoj agenciji ANSA, izazvala je veliku pažnju javnosti, mada… »

Vesti dana »