Повезане вести
Рекао сам да немамо компромисно решење, признање Косова нисам помињао: Вучић о интервјуу који је дао италијанским медијима…
Телеграф 06.03.2019
Ништа о признању нисам рекао, осим што сам рекао да немамо компромисно решење - рекао је Вучић на конференцији за штампу после разговора са италијанским премијером Ðузепеом Контеом. Председник Србије Алекандар Вучић рекао је… »
Вучић : Ја то сваки дан говорим, ништа чудно ни важно не видим у томе
Бета видео 06.03.2019
БЕОГРАД - Коментаришући контроверзе које су настале након интервјуа који је дао италијанској агенцији АНСА а у ком је наводно рекао да Србија не може да призна Косово а да нешто не добије заузврат, председник Србије Александар… »
Васиљевић: Вучић за агенцију АНСА није рекао ништа што иначе не говори
Н1 Инфо 06.03.2019
Саветница председника Србије за медије Сузана Васиљевић изјавила је да Александар Вучић није рекао италијанској новинској агенцији АНСА ништа друго од оног што иначе говори. Она је за портал Раскрикавање рекла да је првобитно… »
Сузана Васиљевић: Вучић није рекао ништа друго од оног што иначе говори
Нови магазин 06.03.2019
Саветница председника Србије за медије Сузана Васиљевић изјавила је да Александар Вучић није рекао италијанској новинској агенцији АНСА ништа друго од оног што иначе говори. Како лист Данас преноси, она је за портал… »
Вучићева реченица о признању Косова – грешка у преводу или тумачењу
Данас 06.03.2019
„Не можемо признати Косово, а да ништа не добијемо од друге стране“, ова реченица коју је у понедељак агенција Бета пренела из интервјуа председника Србије Александра Вучића италијанској агенцији АНСА, изазвала је велику пажњу… »
Вести дана »
Пролећних 23°Ц, па јака киша и захлађење: Ево када се очекује промена времена у Србији
Телеграф пре 44 минутајош 22 повезане
Магла ствара велике гужве на аеродрому „Никола Тесла“, камиони на границама чекају до седам сати
Сербиан Невс Медиа пре 44 минутајош 18 повезаних
Странка СРЦЕ пита министарку ко је „треће лице“ које преузима контролу над НИС-ом
Сербиан Невс Медиа пре 54 минутајош 18 повезаних