Povezane vesti

Za modernizaciju proizvodnje milijarda dinara

Večernje novosti pre 11 dana
Ministarstvo privrede Srbije raspisalo je javni poziv kojim je malim i mikro preduzećima, preduzetnicima i zadrugama omogućeno da konkurišu za bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od milijardu dinara
Ministarstvo privrede Srbije raspisalo je danas javni poziv kojim je malim i mikro preduzećima, preduzetnicima i zadrugama omogućeno da konkurišu za bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od milijardu dinara. Programom podrške... »

Za modernizaciju proizvodnje malim preduzećima milijardu dinara

RTV pre 11 dana
RTV: Za modernizaciju proizvodnje malim preduzećima milijardu dinara
BEOGRAD - Ministarstvo privrede Srbije raspisalo je danas javni poziv kojim je malim i mikro preduzećima, preduzetnicima i zadrugama omogućeno da konkurišu za bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od milijardu dinara. Programom podrške malim preduzećima za nabavku opreme Ministarstvo privrede sufinansira četvrtinu troškova za nabavku nove proizvodne opreme, specijalizovanih alata i opreme za izvođenje građevinskih radova.
Iznos za bespovratna sredstva po privredniku može biti maksimalno pet miliona dinara, saopštilo je resorno ministarstvo. Ovim programom pređvideno je da, pored granta od 25 odsto koji obezbeđuje država, pet odsto čini učešće... »

Za modernizaciju proizvodnje od danas milijarda dinara

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Ministarstvo privrede Srbije raspisalo je danas javni poziv kojim je malim i mikro preduzećima, preduzetnicima i zadrugama omogućeno da konkurišu za bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od milijardu dinara.
Programom podrške malim preduzećima za nabavku opreme Ministarstvo privrede sufinansira četvrtinu troškova za nabavku nove proizvodne opreme, specijalizovanih alata i opreme za izvođenje građevinskih radova. Iznos za bespovratna... »

ProCredit započeo prijem zahteva domaćih privrednika

Kamatica pre 11 dana
Sve ekspoziture ProCredit banke započele su sa prijemom zahteva domaćih privrednika za dobijanje povoljnih investicionih kredita uz bespovratne podsticaje Ministarstva privrede od 25 odsto vrednosti planiranih investicija. Reč je o novoj kreditnoj liniji koju ProCredit banka realizuje u okviru Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme, a gde je planirano da država podrži domaće privrednike bespovratnim pozajmicama u iznosu od čak milijardu dinara.
Kao i prethodnih godina, ovim programom je predviđeno da za planiranu nabavku proizvodne opreme mala preduzeća obezbede najmanje pet odsto sredstava, da iz budžeta Republike Srbije bespovratno dobiju 25 odsto neophodnih... »
©2019 Netmark d.o.o.