Čepurin prokomentarisao prištinsku platformu

Čepurin prokomentarisao prištinsku platformu

Vesti online pre 9 dana
Prištinska "platforma" je jasno odbijanje dijaloga sa Srbijom i postavljanje ultimatuma, izjavio je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin.
- Fantazija nije u skladu sa realnošću: priznanja se povlače i dalje, a sami sponzori su sve slabiji. S takvom ''platformom'' Priština ne dobija na težini - napisao je Čepurin juče na Tviteru. Приштинска “платформа” је јасно... »

Čepurin o platformi: Fantazija nije u skladu sa realnošću

B92 pre 10 dana
B92: Čepurin o platformi: Fantazija nije u skladu sa realnošću
Beograd -- Prištinska "platforma" je jasno odbijanje dijaloga sa Srbijom i postavljanje ultimatuma, naveo je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin.
"Fantazija nije u skladu sa realnošću: priznanja se povlače i dalje, a sami sponzori su sve slabiji. Sa takvom ‘platformom’ Priština ne dobija na težini", napisao je Čepurin na... »

Čepurin poručio: Sponzori Prištine gube snagu

Večernje novosti pre 10 dana
Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin napisao je na društvenoj mreži Tviter da sponzori Prištine gube snagu
Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin napisao je na društvenoj mreži Tviter da sponzori Prištine gube snagu. - Prištinska "platforma" je jasno odbijanje dijaloga sa Srbijom, spisak ultimativnih zahteva. Fantazija se ne usklađuje sa... »

Čepurin: Platforma Prištine nema veze sa realnošću

Blic pre 10 dana
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin ocenio je da je platforma Prištine ultimatum i fantazija koja nema veze sa realnošću, te predstavlja jasno odbijanje dijaloga sa Beogradom. On je na svom nalogu na društvenoj mreži "Tviter" naveo da sa takvom "platformom" Priština neće "izdržati težinu",... »
©2019 Netmark d.o.o.