Povezane vesti

Udovičić sa srpskim sportistima na Specijalnoj olimpijadi

Večernje novosti pre 3 dana
Moja je privilegija što sam ovde sa vama i ponosan sam kada vidim sa koliko energije i želje predstavljate našu zemlju - rekao je ministar omladine i sporta
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je u Abu Dabiju obišao srpske sportiste koji Srbiju predstavljaju na Letnjim svetskim igrama Specijalne olimpijade. - Moja je privilegija što sam ovde sa vama i ponosan sam kada... »

Udovičić na otvaranju Letnjih svetskih igara Specijalne olimpijade

Danas pre 4 dana
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je u Abu Dabiju prisustvovao otvaranju Letnjih svetskih igara Specijalne olimpijade i učestvovao u Svetskom samitu mladih lidera Specijalne olimpijade.
„Specijalna olimpijada ima za ključni cilj podsticanje višeg stepena inkluzije u svim aspektima života, a iskustvo potvrđuje da je upravo sport najdelotvornija platforma za međusobno poštovanje, povezivanje i približavanje ljudi.... »

Udovičić na otvaranju Letnje Specijalne olimpijade u Abu Dabiju

Večernje novosti pre 4 dana
Specijalna Olimpijada je sportsko udruženje koje omogućava osobama sa posebnim potrebama bolju integraciju unutar društva kroz sport i sportske aktivnosti
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je u Abu Dabiju prisustvovao otvaranju Letnjih svetskih igara Specijalne olimpijade i učestvovao u Svetskom samitu mladih lidera Specijalne olimpijade. Poslednjih godina srpski... »
©2019 Netmark d.o.o.