Povezane vesti

Utihnulo oružje između Hamasa i Izraela, raketni napad greška

Dnevnik 15.03.2019
TEL AVIV/GAZA: Neimenovani zvaničnik Hamasa saopštio je da je ta palestinska ekstremistička organizacija postigla sporazum o ponovnom uspostavljanju mira s Izraelom, a izraleski mediji preneli su prethodno tvrdnje da su Hamasove rakete koje su pogodile… »

Sirene za uzbunu u Tel Avivu, Izrael odgovorio napadom na Pojas Gaze

RTS 15.03.2019
Izrael je pokrenuo vazdušne napade na Pojas Gaze nekoliko sati nakon što su dve rakete ispaljene na Tel Aviv. Neimenovani zvaničnik Hamasa navodi da su rakete koje su pogodile Tel Aviv i izazvale izraelski vazdušni kotraudar ispaljene slučajno… »

Hamas tvrdi - rakete ispaljene greškom! (foto)

Mondo 15.03.2019
Izraelska vojska je jutros gađala 100 ciljeva Hamasa, nakon što su na teritoriju izraela ispaljene dve rajete. Hamas: Rakete ispaljene slučajno, postignut dogovor o miru. Izraelski borbeni avioni napali su skoro 100 meta u pojasu Gaze, nakon što su… »

Utihnulo oružje između Hamasa i Izraela, raketni napad greška

Al Jazeera 15.03.2019
Izraelska vojska saopštila je da je pogodila 100 meta pokreta Hamas u Pojasu Gaze, kao odgovor na raketni napad na Tel Aviv. Neimenovani zvaničnik Hamasa saopćio je da je ta palestinska organizacija postigla sporazum o ponovnom uspostavljanju mira s… »

Utihnulo oružje između Hamasa i izraela: Raketni napad greška?

Večernje novosti 15.03.2019
Neimenovani zvaničnik Hamasa saopštio je da je ta palestinska ekstremistička organizacija postigla sporazum o ponovnom uspostavljanju mira s Izraelom. Neimenovani zvaničnik Hamasa saopštio je da je ta palestinska ekstremistička organizacija postigla… »

Izraelski avioni napali skoro 100 meta u Gazi posle raketiranja Tel Aviva

Politika 15.03.2019
JERUSALIM – Izraelski borbeni avioni napali su rano jutros skoro 100 meta u pojasu Gaze, nakon što su sinoć dve rakete ispaljene na Tel Aviv, prvi put od rata na toj palestinskoj teritoriji 2014. godine, prenosi Beta. Izraelska vojska je rekla da je… »

Osveta Izraela: Raketirano 100 meta Hamasa (VIDEO)

Vesti online 15.03.2019
Izraelska vojska saopštila je da je tokom protekle noći pogodila 100 meta pokreta Hamas u Pojasu Gaze, kao odgovor na raketni napad na Tel Aviv, metropolu koje se retko nalazi na udaru tog palestinskog ekstremističkog pokreta, prenosi AP. Navodi se da… »

U Tel Avivu se oglasile sirene zbog raketnog napada iz Gaze

Dnevnik 15.03.2019
TEL AVIV: Sirene za uzbunu oglasile su se sinoć u Tel Avivu nakon raketnog napada izvedenog iz pravca pojasa Gaze. Izraelska vojska je saopštila da su "po svemu sudeći" dve rakete lansirane iz pojasa Gaze, javio je AP. To bi bio prvi put da se Tel Aviv… »

Brutalna odmazda zbog napada na Tel Aviv: Izrael uništio 100 meta terorističkog Hamasa

Kurir 15.03.2019
TEL AVIV/GAZA - Izraelska vojska saopštila je da je tokom protekle noći pogodila 100 meta terorističke organizacije Hamas u Pojasu Gaze kao odgovor na raketni napad na Tel Aviv. Israel hits ‘terror targets’ in Gaza in response to rocket attacks on… »

Izraelski avioni napali skoro 100 meta u Gazi posle raketiranja Tel Aviva

Novi magazin 15.03.2019
Izraelski borbeni avioni napali su rano jutros skoro 100 meta u pojasu Gaze, nakon što su sinoć dve rakete ispaljene na Tel Aviv, prvi put od rata na toj palestinskoj teritoriji 2014. godine. Izraelska vojska je rekla da je aktiviran protivraketni… »

Izraelski borbeni avioni napali oko 100 meta u Pojasu Gaze

N1 Info 15.03.2019
Izraelski borbeni avioni napali su rano jutros skoro 100 meta u Pojasu Gaze, nakon što su sinoć dve rakete ispaljene na Tel Aviv, prvi put od rata na toj palestinskoj teritoriji 2014. godine. Izraelska vojska je rekla da je aktiviran protivraketni… »

Odmazda Izraela: "Pogođeno više od stotinu ciljeva Hamasa"

B92 15.03.2019
Izraelski borbeni avioni napali su skoro 100 meta u pojasu Gaze, nakon što su dve rakete ispaljene na Tel Aviv, prvi put od rata na toj teritoriji 2014. Izraelska vojska je rekla da je aktiviran protivraketni sistem "Gvozdena kupola" i veruje se da su… »

Odmazda izraela: Pogođeno stotinu ciljeva Hamasa kao odgovor na raketne napade (video)

Pravda 15.03.2019
Izraelski avioni i helikopteri pogodili su tokom noći oko 100 ciljeva povezanih sa Hamasom u Gazi, saopštila je izraelska vojska. Vazdušni napadi izvršeni su kao odgovor na rakete koje su lansirane iz Gaze prema Tel Avivu. Hamasov štab u delu Gaze -… »

Izraelski avioni napali skoro 100 meta u Gazi posle raketiranja Tel Aviva

Danas 15.03.2019
Izraelski borbeni avioni napali su rano jutros skoro 100 meta u pojasu Gaze, nakon što su sinoć dve rakete ispaljene na Tel Aviv, prvi put od rata na toj palestinskoj teritoriji 2014. godine. Izraelska vojska je rekla da je aktiviran protivraketni… »

Prvo Tel Aviv, pa pojas Gaze: Sirene i raketna paljba FOTO

B92 15.03.2019
Jerusalim -- Izraelska vojska saopštila je da su sirene označile vazdušnu opasnost u južnom Izraelu, signalizirajucĚ�i novu raketnu paljbu iz pojasa Gaze, navodi AP. Raketna paljba je odgovor na izraelske vazdušne udare, koji su pokrenuti nakon… »

Vesti dana »