Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Kragujevcu

Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Kragujevcu

Ritam grada Kg pre 3 dana
U Prvoj tehničkoj školi nedavno je došlo do vršnjačkog nasilja, tuče u dvorištu škole. Vinovnici su bili sedamnaestogodišnji učenici trećeg razreda P. J. i L. S. Kako kaže direktor te škole Zoran Zorić, incident se dogodio između četvrtog i petog časa kada se se sukobili učenici trećeg razreda... »

Nasilje u Kragujevcu: Tuča u Prvoj tehničkoj

Večernje novosti pre 3 dana
U četvrtak uveče je u kragujevačkoj Prvoj tehničkoj školi došlo do tuče između dvojice učenika trećeg razreda elektrosmera
U četvrtak uveče je u kragujevačkoj Prvoj tehničkoj školi došlo do tuče između dvojice učenika trećeg razreda elektrosmera. L. M. (17) zbog slomljenog zuba je zadržan u ovdašnjem kliničkom centru, dok je njegov vršnjak zadobio... »

Potukli se učenici u Prvoj tehničkoj školi

InfoKG pre 3 dana
Učenici trećeg razreda Prve tehničke škole u Kragujevcu P: J. (17) i L. M. (17) potukli su se juče popodne na času, piše Blic. Prema nezvaničnim informacijama do koji je Blic došao, pretpostavlja se da su dva učenika bila pod dejstvom alkohola. P. J. je povređena šaka, a L. M. donja vilica. Oni su... »

Nasilje u tehničkoj školi u Kragujevcu: Učenici pili alkohol pa se potukli

iKragujevac pre 3 dana
Učenici trećeg razreda Prve tehničke škole u Kragujevcu Pavle J. (17) i Lazar M. (17) potukli su se juče popodne na času.
Kako nezvanično saznajemo od nastavnika pretpostavlja se da su bili pod dejstvom alkohola. Pavlu je povređena šaka, a Lazaru donja vilica. Oni su primljeni u bolnicu, i nakon opservacije privedeni u policiju da daju izjave. Ovo... »
©2019 Netmark d.o.o.