Povezane vesti
"Novosti" otkrivaju: U tajnim arhivima i pisma Stepinca o pokrštavanju Srba
Večernje novosti 18.03.2019
Skriveni dokumenti mogli bi trajno da zaustave beatifikaciju kardinala. Nije slučajno što su depoi Vatikana još zatvoreni. OTVARANjE tajnih vatikanskih arhiva doneće odgovor kakve su bile reakcije pape Pija Dvanaestog kada je dobio informacije o… »
Otvaranje arhiva Vatikana može da rasvetli ulogu Stepinca
RTV 18.03.2019
BEOGRAD - Otvaranje tajnih arhiva Vatikana doneće odgovor kakve su bile reakcije pape Pija Dvanaestog na informacije o događajima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj (NDH) u Drugom svetkom ratu i zločinima ustaškog režima, kao i o ulozi zagrebačkog… »
Vesti dana »

VIDEO: Pojavio se snimak deljenja dnevnica za dolazak u Pionirski park
Radio 021 pre 1 satjoš 103 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 1 satjoš 67 povezanih

Novi šatori ispred Skupštine Srbije, ali i stolovi i stolice; Iz Pionirskog parka se oglasio student Miloš Pavlović: "Mnogo ljudi je reklo da će nas danas posetiti"
Blic pre 43 minutajoš 38 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

Sad: i Ukrajina potpisale sporazum o mineralima: Ovim potezom Kijev želi da učvrsti podršku Trampa
Blic pre 18 minutajoš 29 povezanih