Pavkov pozvan u reprezentaciju umesto povređenog Prijovića

Pavkov pozvan u reprezentaciju umesto povređenog Prijovića

Politika pre 31 dan
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić pozvao je u tim za predstojeće dve utakmice Milana Pavkova umesto povređenog Aleksandra Prijovića. Kako je saopštio Fudbalski savez Srbije, Prijović je pokidao mišić i neće biti sa reprezentacijom u predstojećim utakmicama sa Nemačkom i... »

Kao protiv Liverpula? Pavkov je supermotivisan za Nemce i Portugalce!

Sportske.net pre 31 dan
Prva reakcija napadača Crvene zvezde posle poziva u naš nacionalni tim.
Crvena zvezda od juče ima još jednog reprezentativca, to je napadač Milan Pavkov, koji je naknadno dobio poziv za mečeve protiv Nemačke i Portugala, a posle povrede Aleksandra Prijovića. Pavkov će tako ući u konkurenciju za... »

Pavkov pozvan u reprezentaciju umesto povređenog Prijovića

Danas pre 31 dan
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić pozvao je u tim za predstojeće dve utakmice Milana Pavkova umesto povređenog Aleksandra Prijovića.
Kako je večeras saopštio Fudbalski savez Srbije, Prijović je pokidao mišić i neće biti sa reprezentacijom u predstojećim utakmicama sa Nemačkom i Portugalom. Fudbaler Crvene zvezde Pavkov staviće se odmah na raspolaganje... »

Pavkov pozvan u reprezentaciju: Zvezdin napadač debituje za nacionalni tim

Večernje novosti pre 31 dan
I Aleksandar Prijović je zbog povrede otkazao nastup za "orlove" protiv Nemačke i Portugalije, pa je selektor Krstajić reagovao pozivom Pavkovu
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić pozvao je u tim za predstojeće dve utakmice Milana Pavkova umesto povređenog Aleksandra Prijovića. Kako je večeras saopštio Fudbalski savez Srbije, Prijović je pokidao... »
©2019 Netmark d.o.o.