Kasiljas: U Portu do 40, pa u penziju

Kasiljas: U Portu do 40, pa u penziju

B92 pre 34 dana
B92: Kasiljas: U Portu do 40, pa u penziju
Legendarni španski golman Iker Kasiljas izjavio je da želi da brani za Porto sve do svoje 40. godine i da želi da u portugalskom klubu završi karijeru.
Kasiljas je za Real odigrao više od 700 utakmica u svim takmičenjima od 1999. do 2015. godine, kada je prešao u portugalski klub sa kojim je prošle sezone uzeo titulu. "Otkad sam stigao u Porto, predsednik Pitno da Košta se... »

Kasiljas: Još jedan ugovor i kraj u Portu

Večernje novosti pre 34 dana
Otkad sam stigao u Porto, predsednik Pitno da Košta se korektno ponašao prema meni. Ove nedelje ću da produžim ugovor kojim u klubu ostajem do svoje 40. godine – rekao je iskusni golman
Legendarni španski golman Iker Kasiljas izjavio je da želi da brani za Porto sve do svoje 40. godine i da želi da u portugalskom klubu završi karijeru. - Otkad sam stigao u Porto, predsednik Pitno da Košta se korektno ponašao... »

Kasiljas: U Portu sam do 40. godine i završavam karijeru

Dnevnik pre 34 dana
PORTO: Legendarni španski golman Iker Kasiljas izjavio je da želi da brani za Porto sve do svoje 40. godine i da želi da u portugalskom klubu završi karijeru.
"Otkad sam stigao u Porto, predsednik Pitno da Košta se korektno ponašao prema meni. Ove nedelje ću da produžim ugovor kojim u klubu ostajem do svoje 40. godine . Sada imam 37, što znači da ću verovatno da završim karijeru u... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.