Đurić: Dalje ruke od Univerziteta u Prištini

Otimaju nam fakultete

Večernje novosti sreda, 20. mart 2019.
Priština bi da prisvoji Univerzitet u Kosovskoj Mitrovici
NACRT kosovskog zakona o visokom obrazovanju, koji je razmatran nedavno u Skupštinskom odboru za obrazovanje u Prištini, a kojim je predviđeno da se Univerzitet u Kosovskoj Mitrovici uvrsti u "kosovsku javnu instituciju visokog obrazovanja" izazvao je u sredu brojne... »

Đurić: Dalje ruke od Univerziteta u Prištini

B92 sreda, 20. mart 2019.
B92: Đurić: Dalje ruke od Univerziteta u Prištini
Beograd -- Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić poručio je danas da je Prištinski univerzitet sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici bio i biće u srpskom obrazovnom sistemu.
Đurić je poručio kosovskim institucijama da je Prištinski univerzitet stub srpskog opstanka na Kosovu. "Zato privremenim institucijama samouprave u Prištini poručujem: 'Dalje ruke od našeg Univerziteta, jer on se ne otima već se... »

Đurić Prištini: Dalje ruke od našeg univerziteta

RTS sreda, 20. mart 2019.
RTS: Đurić Prištini: Dalje ruke od našeg univerziteta
Prištinski univerzitet sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici bio je i biće u srpskom obrazovnom sistemu, ističe direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. Privremenim institucijama u Prištini poručuje: "Dalje ruke od našeg univerziteta, jer on se ne otima već se na njemu stiče znanje!"
Prištinski univerzitet sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici deo je Evropske asocijacije univerziteta i sa blizu 8.000 aktivnih studenata bio je i ostaje stub srpskog opstanka na KiM, navodi se na sajtu Kancelarije za... »

Đurić Prištini: Dalje ruke od Univerziteta u Mitrovici! Bio je i biće u srpskom obrazovnom sistemu

Kurir sreda, 20. mart 2019.
BEOGRAD - Prištinski univerzitet sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici bio je i biće u srpskom obrazovnom sistemu, izjavio je danas direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. "Zato privremenim institucijama samouprave u Prištini poručujem: dalje ruke od našeg Univerziteta, jer... »

Đurić: Dalje ruke od našeg Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici

Danas sreda, 20. mart 2019.
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je danas kosovskim institucijama da je Prištinski univerzitet sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici bio i biće u srpskom obrazovnom sistemu, jer se radi o stubu srpskog opstanka na Kosovu.
„Zato privremenim institucijama samouprave u Prištini poručujem: ‘Dalje ruke od našeg Univerziteta, jer on se ne otima već se na njemu stiče znanje!’ Prištinski univerzitet sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici je deo... »

Đurić: Dalje ruke od našeg Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici

Novi magazin sreda, 20. mart 2019.
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je danas kosovskim institucijama da je Prištinski univerzitet sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici bio i biće u srpskom obrazovnom sistemu, jer se radi o stubu srpskog opstanka na Kosovu.
"Zato privremenim institucijama samouprave u Prištini poručujem: 'Dalje ruke od našeg Univerziteta, jer on se ne otima već se na njemu stiče znanje!' Prištinski univerzitet sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici je deo... »

Đurić poručio Prištini: Dalje ruke od našeg Univerziteta

Blic sreda, 20. mart 2019.
Prištinski univerzitet sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici bio je i biće u srpskom obrazovnom sistemu, kaže direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. - Zato privremenim institucijama samouprave u Prištini poručujem: dalje ruke od našeg Univerziteta, jer on se ne otima već se... »

Đurić Prištini: Dalje ruke od našeg Univerziteta

RTV sreda, 20. mart 2019.
RTV: Đurić Prištini: Dalje ruke od našeg Univerziteta
BEOGRAD - Prištinski univerzitet sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici bio je i biće u srpskom obrazovnom sistemu, izjavio je danas direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.
"Zato privremenim institucijama samouprave u Prištini poručujem: dalje ruke od našeg Univerziteta, jer on se ne otima već se na njemu stiče znanje", poručio je Đurić u saopštenju. On je ukazao da je Prištinski univerzitet sa... »
©2019 Netmark d.o.o.