Povezane vesti

Novosti: Presuda Karadžiću potvrđuje da RS nije genocidna

B92 22.03.2019
Beograd -- Stav Žalbenog veća u Hagu da Radovan Karadžić nije kriv po tački optužnice za genocid u sedam opština u BiH, potvrđuje da RS nije genocidna tvorevina. Kako pišu "Večernje novosti", time se izbijaju "aduti" Sarajeva i Zagreba da je ona… »

Presuda potvrdila da Republika Srpska nije genocidna tvorevina

RTV 22.03.2019
BEOGRAD - Beogradske "Večernje novosti" ocenjuju da presuda Radovanu Karadžiću i stav Žalbenog veća u Hagu da prvi predsednik Republike Srpske nije kriv po tački optužnice za genocid u sedam opština u BiH potvrđuje da RS nije genocidna tvorevina… »

Analize posle odluke haga Presuda ne drma temelje Srpske

Večernje novosti 22.03.2019
Posle stava da genocida u sedam opština Bih nije bilo. Izbijeni aduti Sarajeva koje želi demontažu RS. ODLUKA Žalbenog veća da Radovan Karadžić nije kriv za genocid u sedam opština u BiH raspršila je mantru da je Republika Srpska - genocidna… »

Bošnjaci i Hrvati ne mogu da prežale: Presuda Radovanu Karadžiću potvrdila da republika srpska nije genocidna tvorevina!

Kurir 22.03.2019
Kako kaže pravni savetnik u Mladićevoj odbrani Miodrag Stojanović, poslednja odluka, kao i prvostepene presude Karadžiću i Mladiću, "nije realno očekivati da generalo bude optužen u drugostepenoj presudi za genocid u šest opština, a Srpskoj se… »

Vesti dana »

Na Batajnicu stigao prvi deo sistema „Pancir S1“

Politika pre 1 satjoš 16 povezanih

Poraz Denvera u Oklahomi, Jokić odličan

Dnevnik pre 8 satijoš 16 povezanih

Sutra u Srbiji sunčano i još toplije

Novi magazin pre 4 satajoš 14 povezanih