Novosti: Presuda Karadžiću potvrđuje da RS nije genocidna

Novosti: Presuda Karadžiću potvrđuje da RS nije genocidna

B92 petak, 22. mart 2019.
B92: Novosti: Presuda Karadžiću potvrđuje da RS nije genocidna
Beograd -- Stav Žalbenog veća u Hagu da Radovan Karadžić nije kriv po tački optužnice za genocid u sedam opština u BiH, potvrđuje da RS nije genocidna tvorevina.
Kako pišu "Večernje novosti", time se izbijaju "aduti" Sarajeva i Zagreba da je ona stvorena etničkim čišćenjem drugih naroda. List podseća da posle presude bošnjački i hrvatski lideri "šalju poruke žaljenja" što nekadašnji... »

Presuda potvrdila da Republika Srpska nije genocidna tvorevina

RTV petak, 22. mart 2019.
RTV: Presuda potvrdila da Republika Srpska nije genocidna tvorevina
BEOGRAD - Beogradske "Večernje novosti" ocenjuju da presuda Radovanu Karadžiću i stav Žalbenog veća u Hagu da prvi predsednik Republike Srpske nije kriv po tački optužnice za genocid u sedam opština u BiH potvrđuje da RS nije genocidna tvorevina, čime se izbijaju "aduti" Sarajeva i Zagreba da je ona stvorena etničkim čišćenjem drugih naroda.
List podseća da posle presude bošnjački i hrvatski lideri "šalju poruke žaljenja" što Karadžić nije osuđen i po ovoj tački optužnice i da se "nadaju da će za ove događaje biti osuđen (bivši komandant Vojske RS) general Ratko... »

Analize posle odluke haga Presuda ne drma temelje Srpske

Večernje novosti petak, 22. mart 2019.
Posle stava da genocida u sedam opština Bih nije bilo. Izbijeni aduti Sarajeva koje želi demontažu RS
ODLUKA Žalbenog veća da Radovan Karadžić nije kriv za genocid u sedam opština u BiH raspršila je mantru da je Republika Srpska - genocidna tvorevina. Odluka u kojoj piše da u Bratuncu, Foči, Ključu, Prijedoru, Sanskom Mostu,... »

Bošnjaci i Hrvati ne mogu da prežale: Presuda Radovanu Karadžiću potvrdila da republika srpska nije genocidna tvorevina!

Kurir petak, 22. mart 2019.
Kako kaže pravni savetnik u Mladićevoj odbrani Miodrag Stojanović, poslednja odluka, kao i prvostepene presude Karadžiću i Mladiću, "nije realno očekivati da generalo bude optužen u drugostepenoj presudi za genocid u šest opština, a Srpskoj se stavi sramotna hipoteka"
BEOGRAD - Presuda Radovanu Karadžiću i stav Žalbenog veća u Hagu da prvi predsednik Republike Srpske nije kriv po tački optužnice za genocid u sedam opština u BiH potvrđuje da RS nije genocidna tvorevina, čime se izbijaju "aduti"... »
©2019 Netmark d.o.o.