Povezane vesti
Vozač autobusa koji je povredio Deu Đurđević: Stisnuo sam kočnicu, ali je vozilo proklizalo
Večernje novosti 22.03.2019
Saslušan B. J. osumnjičen da je izazvao udes u kome je povređena voditeljku TV Pink: Žao mi je Dee. Često zovem njenog verenika da vidim u kakvom je stanju. ŽAO mi je što se sve ovo dogodilo. Žao mi je Dee. Često zovem njenog verenika, kako bih saznao u… »
Prvi iskaz vozača koji je teško povredio deu đurđević: Evo šta tvrdi i koga je okrivio za stravičnu nesreću u kojoj je…
Kurir 22.03.2019
U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u svojstvu osumnjičenog saslušan je B.J. vozač koji je upravljao autobusom, detaljno iznoseći svoju odbranu povodom krivičnog dela "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, rekla je portparol tužilaštva… »
Vesti dana »
Dan srpskog jedinstva u zemlji nikad dubljih podela: Zastave na ulicama a jedinstva sve manje? Dan srpskog jedinstva
Volim Zrenjanin pre 43 minutajoš 18 povezanih
Pogođena benzinska pumpa u Kijevu, jedna osoba povređena; lovac NATO-a oborio dron u Litvaniji
RTS pre 24 minutajoš 15 povezanih
NATO avioni uništili dron iznad Litvanije, ostaci pronađeni u okrugu Kaišijadoris
Euronews pre 24 minutajoš 13 povezanih
Serija "The Pitt" najbolja dramska serija, dok je "Widow's Bay" proglašena najboljom komedijom na 78. dodeli Emi nagrada
RTV pre 39 minutajoš 12 povezanih