Povezane vesti

Vređali Sanea i Gundogana na rasnoj osnovi tokom utakmice sa Srbijom

Radio 021 22.03.2019
Mala grupa navijača vređala je na rasnoj osnovi fudbalere nemačke reprezentacije Leroja Sanea i Ilkaja Gundogana tokom prijateljske utakmice sa Srbijom u Volfsburgu i policija istražuje slučaj. Novinar koji je izveštavao sa utakmice u sredu uveče u… »

Sane i Gundogan vređani na rasnoj osnovi tokom utakmice sa Srbijom

Novi magazin 22.03.2019
Mala grupa navijača vređala je na rasnoj osnovi fudbalere nemačke reprezentacije Leroja Sanea i Ilkaja Gundogana tokom prijateljske utakmice sa Srbijom u Volfsburgu i policija istražuje slučaj. Novinar koji je izveštavao sa utakmice u sredu uveče u… »

Fudbaleri Nemačke vređani na rasnoj osnovi na utakmici sa Srbijom

Politika 22.03.2019
BERLIN – Nemačka policija pokrenula je istragu protiv navijača koji su na utakmici reprezentacija Nemačke i Srbije rasistički vređali nemačke reprezentativce stranog porekla. Na rasističko vređanje ukazao je nemački sportski novinar Andre… »

Sane i Gundogan vređani na rasnoj osnovi tokom utakmice sa Srbijom

Beta 22.03.2019
Mala grupa navijača vredjala je na rasnoj osnovi fudbalere nemačke reprezentacije Leroja Sanea i Ilkaja Gundogana tokom prijateljske utakmice sa Srbijom u Volfsburgu i policija istražuje slučaj. Novinar koji je izveštavao sa utakmice u sredu uveče u… »

U Nemačkoj izbio veliki skandal nakon utakmice sa Srbijom!

Sportske.net 22.03.2019
Problem sa kojim se suočava čitav fudbalski svet. Mala grupa navijača vređala je na rasnoj osnovi fudbalere nemačke reprezentacije Leroja Sanea i Ilkaja Gundogana tokom prijateljske utakmice sa Srbijom u Volfsburgu i policija istražuje slučaj… »

Skandal na meču nemačka-Srbija: Navijači vređali fudbalere na rasnoj osnovi

Večernje novosti 22.03.2019
U saopštenju DFB se navodi da su ova dva reprezentativca na utakmici protiv Srbije "od strane male grupe gledalaca" neprestano vređana. Nemačka policija pokrenula je istragu protiv navijača koji su na utakmici reprezentacija Nemačke i Srbije… »

Nemci vređali svoje fudbalere na meču sa Srbijom

B92 22.03.2019
Nemačka policija pokrenula je istragu protiv navijača koji su na utakmici Nemačke i Srbije rasistički vređali nemačke reprezentativce stranog porekla. Na rasističko vređanje ukazao je nemački sportski novinar Andre Foht, koji je o ispadima… »

Navijači u Volfzburgu vređali fudbalere na rasnoj osnovi

Vesti online 22.03.2019
Nemačka policija pokrenula je istragu protiv navijača koji su na utakmici reprezentacija Nemačke i Srbije rasistički vređali nemačke reprezentativce stranog porekla. Na rasističko vređanje ukazao je nemački sportski novinar Andre Foigt, koji je o… »

Rasističke uvrede igračima Nemačke na utakmici sa Srbijom

Sportski žurnal 22.03.2019
Na rasističko vređanje ukazao je nemački sportski novinar Andre Foigt, koji je o ispadima nemačkih navijača protiv Liroj Sanea postavio video na društvenim mrežama. Nemačka policija pokrenula je istragu protiv navijača koji su na utakmici… »

Skandal na meču Nemačka - Srbija: Opet rasizam

Mondo 22.03.2019
Trojica navijača su čitavu utakmicu vređala Liroja Sanea i Ilkaja Gundogana. Pokrenuta je istraga... Fudbalska reprezentacija Nemačke konstantno se bori protiv rasizma svojih navijača koji su nacističke parole uzvikivali na dve utakmice tokom 2017… »

Rasističke uvrede igračima Nemačke na utakmici sa Srbijom

Dnevnik 22.03.2019
BERLIN: Nemačka policija pokrenula je istragu protiv navijača koji su na utakmici reprezentacija Nemačke i Srbije rasistički vređali nemačke reprezentativce stranog porekla. Na rasističko vređanje ukazao je nemački sportski novinar Andre Foigt… »

Rasistički incidenti na utakmici sa Srbijom

Dojče vele 22.03.2019
Rasistički incidenti na tribinama stadiona u Volfsburgu zasenili su prijateljsku fudbalsku utakmicu reprezentacija Nemačke i Srbije (1:1). Policija je pokrenula istragu, a oglasio se i Nemački fudbalski savez. Nemačke fudbalske reprezentativce Liroja… »

Vesti dana »