Povezane vesti
"Ako budem pričala, mogli bi da stradamo i moje dete i ja": O čemu je supruga ubijenog Slobodana Šaranovića odbila da govori…
Blic 23.03.2019
Supruga ubijenog crnogorskog kriminalca Slobodana Šaranovića, Gordana, svedočila je juče u nastavku suđenja za ubistvo beogradskog advokata Vladimira Zreleca. Pred Višim sudom u Beogradu juče je nastavljeno suđenje za ubistvo advokata Vladimira Zreleca… »
Suđenje za ubistvo beogradskog advokata svedočila supruga ubijenog: Hvala Zrelecu, spasao nam je živote
Večernje novosti 22.03.2019
Gordana Šaranović rekla da bi, ako bi pričala o pretnjama, mogla da strada: Dugogodišnja saradnja između Vladimira i mog muža prekinuta je zbog nepoštovanja dogovora. AKO bih pričala o pretnjama, mislim da bih mogla da izgubim život, i to ne samo ja, već… »
Vesti dana »
Novi toplotni talas stiže u Srbiju: temperature do 40 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 36 minutajoš 20 povezanih
Rusija ponovo napala Kijev i okolni region, poginulo najmanje osmoro
BBC News pre 6 minutajoš 19 povezanih
Nema nazad! Ovo je Rijerin tim za debi na klupi Zvezde: Dva otpala, a njemu ide potpuno nova uloga!
Večernje novosti pre 41 minutajoš 22 povezane
N1 na rubu Deliblatske peščare: Vatrogasci brane selo Grebenac, danas bi trebalo u gašenje da se uključi i ruski Iljušin
N1 Info pre 6 minutajoš 15 povezanih
MUP na nogama, opšti pretres na putevima ka moru! Češljaju se svi turistički autobusi: Policija proverava stvar koja može da spasi život
Blic pre 36 minutajoš 9 povezanih