Povezane vesti
NEKOLIKO PUTA SAM POKUŠALA DA SE UBIJEM! Šokantno priznanje Milice Dabović
Svet & Skandal 24.03.2019
Milica Dabović priznala je da je pokušala sebi da oduzme život, u vreme kada je bila ponižavana i kada je prolazila kroz strašne godine u košarkaškoj karijeri. – I dok sam igrala košarku svi su govorili: “Ona igra, lako je njoj, ne zanima je ništa… »
Potresna ispovest milice Dabović: Pokušala sam više puta da se ubijem, ponižavali su me i šikanirali; Stefanov tata nam se…
Večernje novosti 24.03.2019
Milica Dabović u emisiji "Magazin In" govorila je o svojoj profesionalnoj košarkaškoj karijeri i kroz šta je sve morala da prolazi u timovima u kojima je igrala. Milica Dabović u emisiji "Magazin In" govorila je o svojoj profesionalnoj košarkaškoj… »
Vesti dana »

Napeto u SO Zaječar: Muškarci sa fantomkama ušli u zgradu koju obezbeđuje kordon žandarmerije
NIN pre 2 satajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Danas pre 6 satijoš 9 povezanih

Pogled na Beograd iz Starog dvora: Polukružno preko Terazija, Trg Nikole Pašića "nova razglednica grada", signalizaciju u Drajzerovoj i Bulevaru vojvode Mišića kao u Kneza Miloša
Ekapija pre 1 satjoš 23 povezane

Vremenska prognoza Srbije: prestanak padavina i najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 31 povezana

Orban: Dodik je osuđen jer "odbija da igra kako Brisel svira"
Euronews pre 57 minutajoš 19 povezanih