Povezane vesti
NEKOLIKO PUTA SAM POKUŠALA DA SE UBIJEM! Šokantno priznanje Milice Dabović
Svet & Skandal 24.03.2019
Milica Dabović priznala je da je pokušala sebi da oduzme život, u vreme kada je bila ponižavana i kada je prolazila kroz strašne godine u košarkaškoj karijeri. – I dok sam igrala košarku svi su govorili: “Ona igra, lako je njoj, ne zanima je ništa… »
Potresna ispovest milice Dabović: Pokušala sam više puta da se ubijem, ponižavali su me i šikanirali; Stefanov tata nam se…
Večernje novosti 24.03.2019
Milica Dabović u emisiji "Magazin In" govorila je o svojoj profesionalnoj košarkaškoj karijeri i kroz šta je sve morala da prolazi u timovima u kojima je igrala. Milica Dabović u emisiji "Magazin In" govorila je o svojoj profesionalnoj košarkaškoj… »
Vesti dana »
Opraštamo se od toplijeg vremena, stiže nam ledeni talas: Ristić otkriva kada očekujemo novi talas snega
Mondo pre 26 minutajoš 22 povezane
Teška saobraćajna nesreća kod Lučana, veliki broj povređenih: Jezive scene na autoputu "Miloš Veliki" (video)
Mondo pre 21 minutajoš 18 povezanih
U Hramu Svetog Save održan pomen povodom osam godina od ubistva Olivera Ivanovića
Telegraf pre 16 minutajoš 17 povezanih
Venecuelanska dobitnica Novelove nagrade za mir predala Trampu njenu medalju
Danas pre 57 minutajoš 16 povezanih
Bela kuća: Slanje evropskih trupa na Grenland neće uticati na stav Trampa o Grenlandu
NIN pre 6 minutajoš 17 povezanih