Povezane vesti
NEKOLIKO PUTA SAM POKUŠALA DA SE UBIJEM! Šokantno priznanje Milice Dabović
Svet & Skandal 24.03.2019
Milica Dabović priznala je da je pokušala sebi da oduzme život, u vreme kada je bila ponižavana i kada je prolazila kroz strašne godine u košarkaškoj karijeri. – I dok sam igrala košarku svi su govorili: “Ona igra, lako je njoj, ne zanima je ništa… »
Potresna ispovest milice Dabović: Pokušala sam više puta da se ubijem, ponižavali su me i šikanirali; Stefanov tata nam se…
Večernje novosti 24.03.2019
Milica Dabović u emisiji "Magazin In" govorila je o svojoj profesionalnoj košarkaškoj karijeri i kroz šta je sve morala da prolazi u timovima u kojima je igrala. Milica Dabović u emisiji "Magazin In" govorila je o svojoj profesionalnoj košarkaškoj… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Više eksplozija odjeknulo u oblasti Persijskog zaliva; Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu
RTV pre 3 minutajoš 44 povezane
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Serbian News Media pre 3 satajoš 112 povezane
(Foto/video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine u zapadnoj Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 37 povezanih
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 5 satijoš 10 povezanih
Prosečna plata u Leskovcu, Prokuplju i Vranju za 60 hiljada manja od zarade u Beogradu
Južne vesti pre 8 satijoš 33 povezane