Povezane vesti
Ovo udara Hrvate jače od droge: Šokantni podaci zavoda za javno zdravstvo, ugroženo 250.000 zavisnika
Kurir 25.03.2019
Alkoholizam je u Hrvatskoj najčešća bolest zavisnosti sa oko 250.000 zavisnika, uglavnom muškaraca, pokazala je publikacija Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) o mentalnom zdravlju nacije. Olakšanje u raznim oblicima zavisnosti najčešće traže… »
Hrvatska: Mentalno stanje nacije -250.000 zavisnika o alkoholu
Večernje novosti 25.03.2019
Najčešća zavisnost u Hrvatskoj je alkoholizam, a prema najnovijoj publikacija Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o mentalnom zdravlju nacije, ima oko 250.000 uglavnom muških zavisinika od alkohola. Najčešća zavisnost u Hrvatskoj je alkoholizam, a prema… »
Vesti dana »
U iskakanju tramvaja povređeno 12 odraslih i dvoje dece - među njima troje teže povređenih
N1 Info pre 46 minutajoš 124 povezane
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 11 minutajoš 24 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 41 minutajoš 9 povezanih
Vanredna situacija u Čačku, više opština u Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Radio 021 pre 47 minutajoš 24 povezane