Povezane vesti

Koha: Istraga o hapšenju Đurića

Danas 26.03.2019
Kosovske vlasti su primorane da sprovedu istragu o akciji policije od pre godinu, kada je na brutalan način uhapšen direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, prenosi Radio Kontakt plus pisanje Kohe. Istraga će biti… »

Zamenik kosovskog ministra policije: Nema zvaničnih informacija o istrazi o Đurićevom hapšenju

Blic 26.03.2019
Ni godinu dana od hapšenja Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici još nema zvaničnih informacija dokle se stiglo sa istragom, kaže zamenik kosovskog ministra policije u ostavci Milan Radojević, i dodaje da je to važan test za prištinske institucije… »

Nema zvaničnih informacija o istrazi o hapšenju Đurića

Dnevnik 26.03.2019
BEOGRAD: Ni godinu dana od hapšenja Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici još nema zvaničnih informacija dokle se stiglo sa istragom, kaže zamenik kosovskog ministra policije u ostavci Milan Radojević i dodaje da je to važan test za prištinske… »

Bez zvaničnih informacija o istrazi o hapšenju Đurića

RTS 26.03.2019
Ni godinu dana od hapšenja Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici još nema zvaničnih informacija dokle se stiglo sa istragom, rekao je zamenik kosovskog ministra policije u ostavci Milan Radojević i istakao da je to važan test za prištinske… »

Na godinu dana od hapšenja Đurića pokrenuta istraga

Vesti online 26.03.2019
Godinu dana od akcije kosovske policije na severu Kosova, kada je na brutalan način uhapšen direktor Kancelarije za KiM, Marko Ðurić, privremene prištinske institucije su, primorane da sprovedu istragu, piše prištinska Koha. Istraga će biti… »

Koha: Priština pokreće istragu o brutalnom hapšenju Đurića

RTS 26.03.2019
Godinu dana od akcije kosovske policije na severu Kosova, kada je na brutalan način uhapšen direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić, privremene prištinske institucije su, primorane da sprovedu istragu, piše prištinska "Koha". Istraga će biti… »

Priština pokreće istragu o brutalnom hapšenju Đurića?

RTV 26.03.2019
PRIŠTINA - Godinu dana od akcije kosovske policije na severu Kosova, kada je na brutalan način uhapšen direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić, privremene prištinske institucije su, primorane da sprovedu istragu, piše prištinska Koha. Istraga će… »

"Koha": Priština pokreće istragu o hapšenju Marka Đurića

Blic 26.03.2019
Godinu dana od akcije kosovske policije na severu Kosova, kada je na brutalan način uhapšen direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić, privremene prištinske institucije su primorane da sprovedu istragu, piše prištinska Koha. Istraga će biti… »

"Priština primorana da sprovede istragu o hapšenju Marka Đurića"

B92 26.03.2019
Privremene prištinske institucije primorane su da sprovedu istragu o hapšenju direktora kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića, pre tačno godinu dana. Istraga će biti sprovedena na osnovu prijave koju je neposredno po hapšenju i privođenju… »

Albanski mediji: Priština primorana da pokrene istragu o brutalnom hapšenju Đurića

Večernje novosti 26.03.2019
Godinu dana od akcije kosovske policije na severu Kosova, kada je na brutalan način uhapšen direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić, privremene prištinske institucije su, primorane da sprovedu istragu. Godinu dana od akcije kosovske policije na… »

Na današnji dan pre Godinu dana dogodio se divljački napad na Srbe u Mitrovici, a Marko Đurić je odveden: Priština…

Kurir 26.03.2019
PRIŠTINA - Godinu dana od akcije kosovske policije na severu Kosova, kada je na brutalan način uhapšen direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić, privremene prištinske institucije su, primorane da sprovedu istragu, piše prištinska Koha. Istraga će… »

Vesti dana »

Vremeplov: Završena Kumanovska bitka

RTV pre 4 satajoš 1 povezana

Ljimaj: Prešli smo cenzus, glasovi iz Srbije neregularni

Večernje novosti pre 7 satijoš 2 povezane

Nenad Prokić: Đilas uništio opoziciju

Večernje novosti pre 4 satajoš 2 povezane