Povezane vesti
Brnabić: Ne pristajemo ni na kakve ultimatume, odbacujem zahtev za moju smenu
N1 Info 27.03.2019
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da neće uzeti u razmatranje zahtev učesnika protesta "Jedan od pet miliona" da do 13. aprila podnese ostavku zato što, kako je rekla, to traže ljudi "koji demokratiju žele da ospore nasiljem na ulicama, vešalima i… »
Brnabić: Neću dati ostavku - ne plašim se vešala, na ultimatume ne pristajem...
Pravda 27.03.2019
Neću dati ostavku, niti pristajem na ultimatume i ucene - tako je danas premijerka Ana Brnabić odgovorila na pitanje novinara kako vidi zahtev SzS državnom vrhu da podnese ostavke. "Ne moraju da čekaju do 13. aprila, moj odgovor je da neću dati… »
Brnabić odbacila zahtev za njenu smenu (VIDEO)
Beta 27.03.2019
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da neće uzeti u razmatranje zahtev učesnika protesta "Jedan od pet miliona" da do 13. aprila podnese ostavku zato što, kako je rekla, to traže ljudi "koji demokratiju žele da ospore nasiljem na ulicama… »
Ne pristajemo ni na kakve ultimatume! Brnabić odbacila zahtev SzS da podnese ostavku (foto)
Telegraf 27.03.2019
Ne moraju da čekaju do 13. aprila, moj odgovor je da neću dati ostavku - rekla je Brnabić. Neću dati ostavku, niti pristajem na ultimatume i ucene - tako je danas premijerka Ana Brnabić odgovorila na pitanje novinara kako vidi zahtev SzS državnom… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane