Повезане вести
Брегзит: Парламентарци одбацили свих осам предлога
Глас Америке 27.03.2019
Британски парламент није усвојио ниједан од осам понуђених предлога о иступању Уједињеног Краљевства из Европске уније. Исход је то готово целодневне расправе и изјашњавања посланика о потенцијалним решењима, која су између… »
Брегзит у ћорсокаку: Британски парламент одбио све опције за излазак из ЕУ, Мејова претходно понудила оставку
Блиц 27.03.2019
Након вишесатне расправа британски парламент касно вечерас одбио је свих осам алтернативних предлога за Брегзит, преноси "Би-Би-Си". Предлог за царинску унију са ЕУ одбијен је са 272 гласа протви и 264 за, док је позив на… »
Меј најавила да напушта функцију чим буде постигнут договор о Брегзиту
Н1 Инфо 27.03.2019
Британска премијерка Тереза Меј најавила да ће ступити са те функције, чим буде постигнут договор о Брегзиту. То је за британске медије изјавило више посланика Мејине конзервативне партије, након данашњег састанка са… »
Маи најавила оставку ако Парламент прихвати њен план за Брексит
Ал Јазеера 27.03.2019
Маи је изјавила да ће дати оставку како би омогућила да нови премијер крене у нову фазу преговора о будућим односима с ЕУ-ом. Британска премијерка Тхереса Маи изјавила је да ће дати оставку ако њен план за Брексит, који је… »
Тереза Меј најавила оставку: Отићи ћу раније него што сам намеравала како бих урадила оно што је исправно за ову земљу
Курир 27.03.2019
Британска премијерка Тереза Меј је рекла својим партијским колегама да ће дати оставку када њен Споразум о Брегзиту прође Парламент. "Спремна сам да напустим ову дужност и раније него што сам намеравала како бих учинила оно што… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана