Povezane vesti

Napadač ranjen: Pucnjava u Sijetlu, dve osobe ubijene

Blic 28.03.2019
Dve osobe su ubijene, a još dve teško ranjene u pucnjavi u Sijetlu, u državi Vašington. Napadač, koji je uhapšen, pucao je u dvojicu vozača i autobus, a potom izazvao sudar u pokušaju da pobegne ukradenim automobilom, saopštila je policija… »

Pucnjava u Sijetlu, dve osobe ubijene

B92 28.03.2019
Sijetl -- Dve osobe su ubijene, a još dve teško ranjene u pucnjavi u Sijetlu. Napadač, koji je uhapšen, pucao je u dvojicu vozača i autobus, a potom izazvao sudar u pokušaju da pobegne ukradenim automobilom, saopštila je policija. Incident se… »

Pucnjava u Sijetlu, dve osobe ubijene (Foto)

Večernje novosti 28.03.2019
Napadač, koji je uhapšen, pucao je u dvojicu vozača i autobus, a potom izazvao sudar u pokušaju da pobegne ukradenim automobilom. Dve osobe su ubijene, a još dve teško ranjene u pucnjavi u Sijetlu. Napadač, koji je uhapšen, pucao je u dvojicu… »

Pucnjava u Sijetlu, dve osobe ubijene

RTV 28.03.2019
SIJETL - Dve osobe su ubijene, a još dve teško ranjene u pucnjavi u Sijetlu. Napadač, koji je uhapšen, pucao je u dvojicu vozača i autobus, a potom izazvao sudar u pokušaju da pobegne ukradenim automobilom, saopštila je policija. Incident se… »

Pucnjava u Sijetlu, dve osobe ubijene

Dnevnik 28.03.2019
SIJETL: Dve osobe su ubijene, a još dve teško ranjene u pucnjavi u Sijetlu. Napadač, koji je uhapšen, pucao je u dvojicu vozača i autobus, a potom izazvao sudar u pokušaju da pobegne ukradenim automobilom, saopštila je policija. Incident se odigrao… »

Pucnjava u Sijetlu, dvoje poginulo: Pucao u vozače, pa probao da pobegne! (video)

Kurir 28.03.2019
Dve osobe su ubijene, a još dve teško ranjene u pucnjavi u Sijetlu. Napadač, koji je uhapšen, pucao je u dvojicu vozača i autobus, a potom izazvao sudar u pokušaju da pobegne ukradenim automobilom, saopštila je policija. Incident se odigrao u sredu… »

Vesti dana »