Povezane vesti
Savo: Uz Partizan dok sam živ, znam šta me čeka
Mondo 28.03.2019
Novi trener Partizana Savo Milošević kaže da je spreman na sve izazove, ali zahteva vreme i strpljenje. O sukobu sa sadašnjom upravom: "Uvek sam bio za demokratiju, mi se ne mrzimo ako ne mislimo isto". Partizan ima TREĆEG šefa stručnog štaba prvog tima… »
Promocija novog trenera Partizana: Milošević startuje u Kruševcu
Večernje novosti 28.03.2019
Klub iz Humske danas u 11 časova promoviše trećeg šefa stručnog štaba u sezoni. Novi trener debitovaće u nedelju protiv Napretka. DUGO je Ilija Stolica figurirao kao jedini kandidat za upražnjenu klupu Partizana posle odlaska Zorana Mirkovića, a onda je… »
Vesti dana »

Blokada Pete beogradske gimnazije i prisustvo JZO izazivaju zabrinutost i pitanja u Skupštini
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 28 povezanih

„Dobar je dan, ali rat još nije gotov“: Šta dalje posle Trampovog mirovnog plana za Gazu?
Danas pre 38 minutajoš 34 povezane

Može li Zvezda posle fenera da sruši i Žalgiris? Saša Obradović debituje večeras - evo gde možete da gledate novi meč crveno-belih u Evroligi!
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana

Napad na Harkov – oštećena bolnica, 30.000 potrošača bez struje; Tramp: Erdogan može da okonča rata
RTS pre 43 minutajoš 19 povezanih

Ursula fon der Lajen danas i sutra u poseti Srbiji, najavljen sastanak sa Vučićem
Beta pre 43 minutajoš 18 povezanih