Povezane vesti
Uhapšen zbog posedovanja 1,5 kilograma droge
Novi magazin 28.03.2019
Čačanska policija saopštila je danas da je zaplenila oko 1,5 kilograma narkotika i uhapsila Lj.T. (38) iz Čačka, zbog sumnje da je prodavao drogu. Policija je u čačanskom selu Mrčajevci, prilikom kontrole automobila u kojem se nalazio osumnjičeni… »
Akcija kragujevačke i čačanske policije: Zaplenjeno kilogram i po droge
Večernje novosti 28.03.2019
Policajci su, u Mrčajevcima, prilikom kontrole automobila u kojem se nalazio osumnjičeni i 32-godišnja žena iz Čačka, zaplenili manju količinu narkotika i plastičnu drobilicu. U zajedničkoj akciji kragujevačke i čačanske policije, zaplenjeno… »
Vesti dana »

Policija se povukla ispred DIF-a u Novom Sadu: Dekan gađan jajima, nastavnici uputili otvoreno pismo javnosti (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 45 povezanih

Studentkinja koju je policija udarila štitom u glavu ima potres mozga, čeka i druge preglede
N1 Info pre 22 minutajoš 75 povezanih

Jednoglasno! Poništen stari konkurs za izbor članova Saveta REM: Očekuje se da nakon rasprave bude glasanje za raspisivanje novog konkursa
Blic pre 30 minutajoš 18 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih

Tužilaštvo u Prištini tereti Milana Radoičića za ubistvo Albanaca čija su tela nađena u masovnoj grobnici u Batajnici
Nova pre 4 satijoš 18 povezanih