Повезане вести

Шабић: Верујем да није био напад, неко ме је од позади саплео

Шабић: Верујем да није био напад, неко ме је од позади саплео

Нова економија 29.03.2019
Родољуб Шабић, некадашњи повереник за информације од јавног значаја, објавио је синоћ на свом Твитеру налогу фотографију на којој се види његово крваво лице. Јутрос је објавио нови твит у којем је навео да верује да се није… »
Полиција прикупила снимке сигурносних камера и утврдила како се Шабић повредио

Полиција прикупила снимке сигурносних камера и утврдила како се Шабић повредио

Телеграф 29.03.2019
У интересу јавности Србије, желим да кажем да Министарство унутрашњих послова данас са сигурношћу може да саопшти да господина Родољуба Шабића у Београду јуче нико није напао - изјавио је Небојша Стефановић. Изјава… »
Огласио се Шабић: Верујем да није био напад, неко ме саплео

Цензоловка 29.03.2019
Родољуб Шабић, некадашњи повереник за информације од јавног значаја, објавио је синоћ на свом Твитеру налогу фотографију на којој се види његово крваво лице, али је након тога био недоступан новинарима Н1 за додатне… »
Шабић: Верујем да није био напад; Стефановић: Злоупотреба догађаја зарад политичких поена

Шабић: Верујем да није био напад; Стефановић: Злоупотреба догађаја зарад политичких поена

Радио 021 29.03.2019
Некадашњи повереник за информације од јавног значаја и заштиту података личности Родољуб Шабић објавио је синоћ на свом Твитеру налогу фотографију на којој се види његово крваво лице, уз реченицу "шта су направили од мог… »
Стефановић: Шабића нико није напао, прегледали смо снимке са камера

Стефановић: Шабића нико није напао, прегледали смо снимке са камера

Н1 Инфо 29.03.2019
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да Родољуба Шабића, који је синоћ на свом Твитеру објавио фотографију на којој се види његово крваво лице, нико није напао. Извор: МУП Србије "У интересу јавности… »
Стефановић: Шабића нико није напао

Стефановић: Шабића нико није напао

Инсајдер 29.03.2019
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је полиција изашла на лице места, прикупила снимке са околних камера и утврдила да „ниједно лице ни у једном тренутку јуче није напало Родољуба Шабића“. „Иако… »
"Полиција непобитно утврдила да ниједно лице које је пролазило улицом није напало Шабића"

"Полиција непобитно утврдила да ниједно лице које је пролазило улицом није напало Шабића"

РТВ 29.03.2019
БЕОГРАД - Министра унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да Министарство унутрашњих послова данас са сигурношћу може да саопшти да бившег повереника Родољуба Шабића у Београду у четвртак нико није напао. "Иако овај… »
Стефановић: Шабића нико није напао, пао је!

Стефановић: Шабића нико није напао, пао је!

Спутник 29.03.2019
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да Министарство унутрашњих послова данас са сигурношћу може да саопшти да бившег повереника Родољуба Шабића у Београду у четвртак нико није напао. „Иако овај догађај… »
Родољуб Шабић каже да је саплетен

Родољуб Шабић каже да је саплетен

РТС 29.03.2019
Доскорашњи повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић објавио је синоћ на свом "Твитер" налогу фотографију на којој се види да има повреду на образу. Шабић је након тога написао да верује да напад није политички… »
Шабић: Верујем да ње био напад, већ случај

Шабић: Верујем да ње био напад, већ случај

СЕЕбиз 29.03.2019
БЕОГРАД - Некадашњи повереник за информације од јавног значаја и заштиту података личности, Родољуб Шабић објавио је синоћ на свом Твитеру налогу фотографију на којој се види његово крваво лице, уз реченицу „шта су направили… »
Шабић: Нисам нападнут, неко ме саплео

Шабић: Нисам нападнут, неко ме саплео

РТВ 29.03.2019
БЕОГРАД - Доскорашњи повереник за информација од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић изјавио је данас да га је неко у Сремској улици од позади саплео, због чега је пао и ударио главом у тротоар. Он је то… »
Шабић о повредама: Верујем да није био напад, већ случај

Шабић о повредама: Верујем да није био напад, већ случај

Инсајдер 29.03.2019
Бивши повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић објавио је синоћ на свом Твитер налогу фотографију на којој се види његово крваво лице, уз коментар „Шта су направили од мог града“. Шабић није дао додатне… »
Родољуб Шабић открио шта му се синоћ десило у центру Београда

Родољуб Шабић открио шта му се синоћ десило у центру Београда

БизЛифе 29.03.2019
Фото: Н1 сцреенсхот Бивши повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић објавио је синоћ на свом Твитер налогу фотографију на којој се види да има крваву огреботину на образу, а уз то је написао „Шта су направили од… »
Ево шта се десило Родољубу Шабићу

Ево шта се десило Родољубу Шабићу

Мондо 29.03.2019
Бивши повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић који је објавио на свом Твиттеру фотографију на којој се види да има крваву огреботину на образу објаснио је шта му се заправо десило. Фото: МОНДО, Лана Стошић Шабић… »
Шабић објаснио како је разбио главу: Неко ме је гурнуо, али верујем да напад није политички мотивисан

Шабић објаснио како је разбио главу: Неко ме је гурнуо, али верујем да напад није политички мотивисан

Блиц 29.03.2019
Доскорашњи повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић објавио је на свом твитер налогу фотографију на којој се види да има крваву огреботину на образу, а уз то је порука: "Шта су направили од мог града". Нешто… »

Н1 Инфо 29.03.2019
Родољуб Шабић, некадашњи повереник за информације од јавног значаја, објавио је синоћ на свом Твитеру налогу фотографију на којој се види његово крваво лице, али је након тога био недоступан новинарима Н1 за додатне… »

Вести дана »