Повезане вести
Давид доживео нервни слом, па урлао на Александру: Био сам уз тебе кад те је Чабаркапа тукао, а ви сте ми се ус*али у живот
Вечерње новости 05.04.2019
Прошле ноћи задругари су као и сваког четвртка гледали снимке, а први снимак који је пуштен подигао је велику прашину. Прошле ноћи задругари су као и сваког четвртка гледали снимке, а први снимак који је пуштен подигао је велику… »
Давид јецао, ломио се, уносио се у лице суботићки: У*рали сте ми се у живот, био сам уз тебе кад те је Чабаркапа тукао, а да…
Курир 05.04.2019
Давид Драгојевић, који је напустио вереницу Александру и њену ћерку, чим је Суботићка напустила ријалити, доживео је нервни слом после осуде да се према бившој поднео кукавички. Наиме, када је пуштен снимак на коме се чује како… »
Шта хоћеш од човека, не воли те! Суботићка пролазила пакао због Давида и Ане Кораћ, а он јој је сасуо сурову истину у лице…
Курир 05.04.2019
Александра Суботић, коју је Давид оставио због Ане Кораћ, оптужио је "Надала сам се, веровала сам у оно што смо имали. Што се тиче Луне, она ми је била најближа другарица овде и више би ме повредио да ме је преварио са њом"… »
Вести дана »
СРЦЕ: Надежни да обуставе гласну музику испред Скупштине Србије, то је облик садистичке тортуре
Данас пре 9 минутајош 63 повезане
Вучић поручио да ће убудуће говорити у стилу „цвеће цвета“, али неће да се прави луд
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 29 повезаних
Ђорђевић (ЗЛФ) тражила повлачење предлога закона који води рушењу зграда Генералштаба у Београду
Бета пре 1 сатјош 22 повезане
Анализа курира: Да ли је Нуњо Боржеш заиста претња Новаку Ђоковићу пред данашњи меч?
Курир пре 38 минутајош 26 повезаних