Povezane vesti

Protest "Jedan od pet miliona" završen: Vučiću 13. aprila poručiti da je gotov

Novi magazin pre 46 dana
Protest "Jedan od pet miliona" završen je večeras u Beogradu pozivom građanima da 13. aprila na skupu ispred Narodne skupštine poruče predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je "gotov".
Građanima okupljenim na platou ispred Skupštine grada obratio se šef odbornika Saveza za Srbiju u gradskoj skupštini Nikola Jovanović koji je optužio zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da je uzurpirao vlast u Beogradu. "Naš... »

Protest '1 od 5 miliona': Venac kod 'Pinka' okupljanje ispred Vlade Srbije

Glas Amerike pre 47 dana
Beograd - Više hiljada učesnika protesta “1 od 5 miliona” uputilo se prema platou kod Skup[tine grada Beograda pošto su se prethodno okupili ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici.
Protest zakazan za ovu subotu nije počeo ispred zgrade televizije Pink kako su organizatori ranije najavili. Umesto toga sedmočlana delegacija opozicionog Saveza za Srbiju je, pola sata pre zakazanog početka protesta, položila... »

Lečić na protestu: Mitroviću, naseo si, nikada nismo planirali da idemo do Pinka

N1 Info pre 47 dana
Glumac i funkcioner DS-a Branislav Lečić izjavio je na protestu "Jedan od pet miliona" ispred zgrade Vlade Srbije da neće biti šetnje do TV Pink i da ona nikada nije ni bila deo plana, jer je vlast htela da je iskoristi za izazivanje incidenata. Umesto toga, protestna kolona krenula je ka Trgu Republike i platou ispred Filozofskog fakulteta.
Izvor: N1 06.04.2019. 06.04.2019. 06.04.2019. 06.04.2019. Lečić je podsetio da su funkcioneri Saveza za Srbiju pre dva dana pokušali da u Skupštini grada gradonačelniku Zoranu Radojičiću dostave pismo sa zahtevom za smenu... »

Lideri SzS ogradu sa Trga doneli ispred Skupštine grada: Prethodno otkazali šetnju do Pinka, položili venac za Olivera ispred te televizije (foto) (video)

Telegraf pre 47 dana
Za razliku od prethodnih okupljanja, građani su u protestnu šetnju krenuli od zgrade Vlade Srbije, gde su več počeli da se okupljaju
Večeras je u Beogradu održan 18. po redu građanski protest "Jedan od pet miliona", iza kog stoji i deo opozicije. Za razliku od prethodnih sedmica, građani su se okupili ispred zgrade Vlade Srbije, a iako je prethodnih dana bilo... »

Umesto kod Pinka, protest ispred Skupštine Beograda

Slobodna Evropa pre 47 dana
Učesnici protesta "1 od 5 miliona" u Beogradu uklonili su barikade i zaštitnu ogradu iz strogog centra Beograda, gde je u toku višemesečna rekonstrukcija Trga republike, i odneli je ispred Skupštine grada Beograda. Na taj način izarazili su protest protiv načina na koji gradske vlasti i zamenik... »

Demonstranti srušili ograde u Kolarčevoj, jedan muškarac povređen VIDEO

B92 pre 47 dana
B92: Demonstranti srušili ograde u Kolarčevoj, jedan muškarac povređen VIDEO
Beograd -- Protest "1 od 5 miliona" završen je oko 20.30 ispred zgrade Starog dvora, gde su demonstranti postavili ograde, koje su prethodno pokupili iz Kolarčeve ulice.
Demonstranti su zapalili baklje i uzvikivali poruke upućene predsedniku Srbije "gotov si" i zameniku gradonačelnika Beograda - "odlazi". Da podsetimo, protest "1 od 5 miliona" promenio je rutu i posle govora kod Vlade Srbije ide... »

Vesić: Divljanje na Trgu Republike, biće podnete prijave

B92 pre 47 dana
B92: Vesić: Divljanje na Trgu Republike, biće podnete prijave
Beograd -- Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osudio je divljanje pristalica Boška Obradovića i njegovih pomagača Dragana Đilasa i Vuka Jeremića.
On je najavio da će biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih "huligana". "Fašista Boško Obradović i njegovi pomagači Dragan Đilas i Vuk Jeremić večeras su ponovo pokazali da je nasilje i teror njihova jedina... »

Učesnici protesta uklonili ogradu sa Trga i odneli je do Skupštine grada

N1 Info pre 47 dana
Učesnici protesta "Jedan od pet miliona" uklonili su barikade iz Kolarčeve ulice i zaštitnu ogradu sa Trga Republike, čija je višemesečna rekonstrukcija u toku, i odneli ih ispred Skupštine grada Beograda.
Izvor: N1 Na čelu protestne kolone nalazili su se transparent "Jedan od pet miliona" i kamion sa ozvučenjem, a odmah izabili su lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović, Borko Stefanović, Janko Veselinović i Nikola... »

Lideri SzS položili venac s fotografijom Olivera Ivanovića ispred zgrade Pinka

N1 Info pre 47 dana
Lideri Saveza za Srbiju su nešto pre 18 sati došli ispred zgrade Televizije Pink, gde su položili venac sa fotografijom jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića i porukom "Saznaćemo ko te je nanišanio spotom na Pinku. Obećavamo".
Izvor: N1 Okupljeni lideri nisu davali izjave za medije, ali je performans prokomentarisao Borko Stefanović ispred Vlade Srbije uoči početka protesta "Jedan od pet miliona". Predsednik Levice Srbije izjavio je da su lideri SzS... »

Boško Obradović, Đilas i Jeremić s nasilnicima divljali po srpskoj prestonici! U jurišu srušili ogradu, čupali znakove, palili baklje! (kurir TV)

Kurir pre 47 dana
Opozicija okupljena oko lidera desničarske političke organizacije Boška Obradovića srušila je ogradu u Kolarčevoj ulici, nakon što su promenili rutu večerašnjeg protesta. Na Trgu republike demolirane sve ograde, poneli ih do Skupštine grada!
22.10 Radnici "Štrabaga" i "Beograd-Puta" uklonili su oko 21.15 ogradu sa platoa ispred zgrade Starog dvora, gde su je prethodno postavili učesnici protesta u Beogradu. 20:25 Današnji protest završio se postavljanjem ograda kod... »

Demonstranti srušili ograde u Kolarčevoj, jedan muškarac povređen

Dnevnik pre 47 dana
BEOGRAD: Protest pod nazivom 1 od 5 miliona završen je oko 20.30 ispred zgrade Starog dvora, gde su demonstranti postavili ograde, koje su prethodno pokupili iz Kolarčeve ulice.
Učesnici demonstracija su zapalili baklje i uzvikivali poruke upućene predsedniku Srbije "gotov si" i zameniku gradonačelnika Beograda - "odlazi". Inače, protest "1 od 5 miliona" promenio je rutu i posle govora kod Vlade Srbije... »

Vulin: Đilas, Obradović, Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju

Dnevnik pre 47 dana
BEOGRAD: Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da Dragan Đilas, Boško Obradović i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju.
"To su ljudi koji skandiraju da se leči čovek, mislim na Aleksandra Vučića, koji gradi Beograd, koji otvara nova radna mesta...On treba da se leči?", upitao je Vulin. Vulin kaže da se na protestima ne radi o iznošenju političkog... »

Učesnici protesta doneli ograde pred Skupštinu grada, Vesić osudio divljanje

RTV pre 47 dana
RTV: Učesnici protesta doneli ograde pred Skupštinu grada, Vesić osudio divljanje
BEOGRAD - Učesnici protesta "1 od 5 miliona", predvođeni liderima SzS, postavili su ispred ulaza u skupštinu grada, odnosno zgradu Starog dvora, ograde koju su prethodno pokupili iz Kolarčeve ulice. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osudio je "divljanje pristalica Boška Obradovića i njegovih pomagača Dragana Đilasa i Vuka Jeremića koji su uništili gradilište na Trgu Republike i najavio da će biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih huligana".
Demonstranti su zapalili baklje i uzvikivali poruke upućene predsedniku Srbije "gotov si" i zameniku gradonačelnika Beograda - "odlazi". Oni su ranije pokupili zaštitne ograde iz Kolarčeve ulice, potom i srušili zaštitnu ogradu... »

Boškovi nasilnici ruše Beograd: Pogledajte, Boško Obradović i Đilas prvi nasrnuli na ogradu a onda je krenuo juriš!

Kurir pre 47 dana
Boško Obradović i njegovi nasilnici stigli su nadomak trga, srušili ograde u Kolarčevoj ulici, koje su tu zbog radova! Učesnici protesta predvođeni liderima Saveza za Srbiju Boškom Obradovićem, Draganom Đilasom i Borkom Stefanovićem uklonili su ograde u Kolarčevoj ulici, kojom je ograđeno... »

Uklonjena ograda sa platoa ispred Starog dvora; Vesić: Načinili štetu vrednu 10.000 evra (video+foto)

Večernje novosti pre 47 dana
Grupa studenata pridružila se danas organizovano protestu "1 od 5 miliona", najpre skupom kod Studentskog grada na Novom Beogradu, a potom su se uputili peške do zgrade Vlade Srbije
Grupa studenata pridružila se danas organizovano protestu "1 od 5 miliona", najpre skupom kod Studentskog grada na Novom Beogradu, a potom su se uputili peške do zgrade Vlade Srbije, gde je trebalo da se pridruž e ostalim... »

Vesić osudio nasilje Obradovića, Đilasa, Jeremića i njihovih nasilnika: Biće podnete prijave zbog divljanja na Trgu Republike

Kurir pre 47 dana
Fašista Boško Obradović i njegovi pomagači Dragan Đilas i Vuk Jeremić večeras su ponovo pokazali da je nasilje i teror njihova jedina politika, rekao je Vesić
BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osudio je večeras divljanje pristalica Boška Obradovića i njegovih pomagača Dragana Đilasa i Vuka Jeremića koji su uništili gradilište na Trgu Republike i najavio da će biti... »

Demonstranti odneli ograde sa Trga! (foto,video)

Mondo pre 47 dana
Učesnici protesta "Jedan od pet miliona" predvođeni liderima Saveza za Srbiju uklonili su ograde u Kolarčevoj ulici kojima je ograđeno gradilište. Potom su srušili zaštitnu ogradu oko gradilišta na Trgu Republike.
Ograde, zajedno sa značima upozorenja o radovima i preusmeravanju saobraćaja doneli su pred Skupštinu grada, gde su i palili baklje. .flowplayer .fp-ui .ad-time:before { content: ': ' } Izvor: Tanjug Demonstranti su zapalili... »

Stefanović: Skandalozno, gađali jajima policajce!

Mondo pre 47 dana
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je večeras da je ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih pristalica skandalozno. Vulin: Ovi na ulici traže reakciju policije.
Foto: Tanjug/Sava Radovanović Nebojša Stefanović On je na Twitteru napisao da su oni ispred zgrade Vlade Srbije policijske službenike gađali jajima. "Skandalazno ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih sledbenika, koji su... »

Protest opozicije u Beogradu, ispred Pinka žurka! Video

Mondo pre 47 dana
Protest opozicije "1 od 5 miliona", 18. po redu, održan je večeras u Beogradu. Demonstranti na Trgu Republike odneli zaštitne ograde i stavili ih ispred Skupštine grada. Željko Mitrović napravio žurku ispred Pinka.
Foto: MONDO/D. Pašić Učesnici protesta, predvođeni opozicionim liderima, sa Trga Republike su uklonili i odneli sve zaštitne ograde koje su tu postavljene zbog radova. Prethodno su uklonili i sve ograde u Kolarčevoj ulici. Kolona... »

Divljanje u centru Beograda Vulin: Đilas i Obradović zloupotrebljavaju demokratiju! Vučić zaslužuje čestitke zbog uzdržanosti

Kurir pre 47 dana
Nemojte da Srbi ruše Beograd, bar iz pijeteta prema mrtvima i pobijenim Beograđanima, rekao je Vulin
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da Dragan Đilas, Boško Obradović i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju. "To su ljudi koji skandiraju da se leči čovek, mislim na Aleksandra... »

Stefanović: Skandalozno ponašanje SzS, gađali jajima policajce

B92 pre 47 dana
B92: Stefanović: Skandalozno ponašanje SzS, gađali jajima policajce
Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je skandalozno ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih sledbenika.
On je na Tviteru napisao da su oni ispred zgrade Vlade Srbije policijske službenike gađali jajima. Da podsetimo, u Beogradu je u toku još jedan protest “1 od 5 miliona”, a posle najava da će demonstranti ovog puta da odu ispred... »

Protest Jedan od pet miliona: Vučiću 13. aprila poručiti da je gotov (VIDEO)

Beta pre 47 dana
Protest "Jedan od pet miliona" završen je večeras u Beogradu pozivom gradjanima da 13. aprila na skupu ispred Narodne skupštine poruče predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je "gotov". Gradjanima okupljenim na platou ispred Skupštine grada obratio se šef odbornika Saveza za Srbiju u gradskoj... »

Đilasov sunovrat! Zbog nasilja nad ženama rušiteljima drastično pao rejting: Savez za Srbiju ispod 10 odsto, SNS ubedljiva sa preko 53 procenata podrške građana!

Kurir pre 47 dana
Drastičan pad rejtinga! Posle najnovijih incidenata koje izazivaju pristalice Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, a pre svega nedavnog napada na žene ispred Skupštine grada Beograda i današnjeg rušenja centra prestonice, rejting Saveza za Srbiju Dragana Đilasa je u drastičnom padu.... »

FOTO: Protest "1 od 5 miliona" u Beogradu

N1 Info pre 47 dana
U Beogradu je održan još jedan protest "Jedan od pet miliona". Iako je ranije bilo najavljivano, građani nisu išli u protestnu šetnju do zgrade TV Pinka. Na protestu su govorili Branislav Lečić, Nikola Jovanović i Marko Bastać. Pre toga, lideri SzS položili su venac sa fotografijom Olivera Ivanovića ispred zgrade TV Pink.
FOTO: Protest "1 od 5 miliona" u Beogradu Izvor: Tanjug/Zoran Žestić FOTO: Protest "1 od 5 miliona" u Beogradu Izvor: Tanjug/Zoran Žestić FOTO: Protest "1 od 5 miliona" u Beogradu Izvor: Tanjug/Dragan Kujundžić FOTO: Protest "1... »

Protest nije išao do pinka: Okupljeni ispred Skupštine grada doneli zaštitne ograde koje su usput poskidali (video/foto)

Blic pre 47 dana
Protest "1 od 5 miliona" večeras je trebalo, prema najavama organizatora, da ide od Vlade Srbije u Ulici Kneza Miloša do zgrade televizije "Pink" na Dedinju.
Međutim, trasa je promenjena jer je odlučeno da se ne ide do te televizije, pa su okupljeni, nakon govora ispred Vlade, otišli ka Platou ispred Filozofskog fakulteta, odakle su krenuli ka Skupštini grada. Kolona je ulicama Kneza... »

Stefanović: Skandalozno ponašanje SZS, gađali jajima policajce

RTS pre 47 dana
RTS: Stefanović: Skandalozno ponašanje SZS, gađali jajima policajce
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je da je ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih pristalica skandalozno. Vesić: Prijave protiv organizatora.
Nebojša Stefanović je na Tviteru napisao da su oni ispred zgrade Vlade Srbije policijske službenike gađali jajima. "Skandalazno ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih sledbenika, koji su gađali jajima policijske službenike... »

Protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu

RTS pre 47 dana
RTS: Protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu
U Beogradu je održan osamnaesti po redu protest "Jedan od pet miliona". Skup je počeo ispred zgrade Vlade, nakon čega su se učesnici uputili u protestnu šetnju. Protestima se pridružili i studenti koji su svoju šetnju započeli iz Studentskog grada. I u drugim gradovima održani protesti.
Protest je ispred zgrade Vlade Srbije počeo oko 18 časova intoniranjem himne Srbije, a okupljeni su minutom ćutanja odali poštu stradalima u bombardovanju Beograda 1941. godine. Tokom obraćanja prisutnima glumac Branislav Lečić... »

Lideri SzS ispred zgrade TV Pink položili venac za Olivera Ivanovića i žrtve propagande

Beta pre 47 dana
Lideri Saveza za Srbiju (SzS) danas su ispred TV Pink položili venac i fotografiju, kako su istakli, u počast ubijenog lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i žrtve propagande te televizije. U 17.30 ispred zgrade Pinka pojavili su se lideri opozicije Zoran Lutovac, Boško Obradović,... »

"Studentski marš" u Beogradu (VIDEO)

Vesti online pre 47 dana
Protestima "1 od 5 miliona", koji se već mesecima održavaju u gradovima širom Srbije, priključio se deo studenata iz Studentskog grada u Beogradu.
Šetnjom pod nazivom "Studentski marš", kako su saopštili organizatori, žele da poruče da "mladi ne smeju biti teret ovoj državi, u kojoj za njih nema posla bez partijske knjižice". Kod Studentskog grada obratili su im se pisac... »

Učesnici protesta uklonili ogradu sa Trga i odneli je do Skupštine grada

Vesti online pre 47 dana
Učesnici protesta "Jedan od pet miliona" uklonili su barikade iz Kolarčeve ulice i zaštitnu ogradu sa Trga Republike, čija je višemesečna rekonstrukcija u toku, i odneli ih ispred Skupštine grada Beograda.
Na čelu protestne kolone nalazili su se transparent "1 od 5 miliona" i kamion sa ozvučenjem, a odmah iza bili su lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović, Borko Stefanović, Janko Veselinović i Nikola Jovanović, koji... »

Protest u Beogradu: Venac sa fotografijom Olivera Ivanovića ispred Pinka, ograda sa Trga Republike odneta do Skupštine

Radio 021 pre 47 dana
Lideri Saveza za Srbiju (SzS) položili su venac sa fotografijom ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića ispred Televizije Pink, uz poruku da će saznati "ko ga je nanišanio spotom na Pinku".
Predstavnici SzS nisu davali izjave, a čitav događaj je protekao bez incidenata. Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je novinarima uoči protesta "Jedan od pet miliona" ispred Vlade Srbije, da su se pred zgradom... »

Nebojša Stefanović: Lideri i pristalice SZS jajima gađali policajce skandalozno!

Kurir pre 47 dana
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je večeras da je ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih pristalica skandalozno. On je na Tviteru napisao da su oni ispred zgrade Vlade Srbije policijske službenike gađali jajima. "Skandalazno ponašanje lidera Saveza za Srbiju i... »

Đilas: Vlast je htela da izazove incidente ispred Pinka

Vesti online pre 47 dana
Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas izjavio je da učesnici protesta "Jedan od pet miliona" u Beogradu nisu otišli do zgrade televizije Pink kao što je bilo planirano, jer kako je rekao ne žele da daju priliku vlasti da "ubaci svoje ljude" među demonstrante i tako izazove incidente.
Đilas je rekao da će umesto do televizije Pink učesnici protesta krenuti ka platou kod Trga Republike gde će im se obratiti šef odbornika Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović i predsednik opštine Stari grad... »

Đilas: Nećemo šetati do Pinka, ne želimo da damo priliku vlasti da izazove incidente

Beta pre 47 dana
Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Djilas izjavio je da učesnici protesta "Jedan od pet miliona" u Beogradu neće ići večeras do zgrade televizije Pink kao što je bilo planirano, jer kako je rekao ne žele da daju priliku vlasti da "ubaci svoje ljude" medju demonstrante i tako izazove incidente.... »

Lečić: Mitroviću, naseo si, nikad nismo planirali da idemo do Pinka

Vesti online pre 47 dana
Glumac i funkcioner Demokratske stranke Branislav Lečić izjavio je na protestu "Jedan od pet miliona" ispred zgrade Vlade Srbije da neće biti šetnje do TV Pink i da ona nikad nije ni bila deo plana, jer je vlast htela da je iskoristi za izazivanje incidenata. Umesto toga, protestna kolona krenula je ka Trgu Republike i platou ispred Filozofskog fakulteta.
Lečić je podsetio da su funkcioneri Saveza za Srbiju pre dva dana pokušali da u Skupštini grada gradonačelniku Zoranu Radojičiću dostave pismo sa zahtevom za smenu njegovog zamenika Gorana Vesića, i da je u roku od 15 minuta... »

Lideri SzS položili venac sa fotografijom Olivera Ivanovića ispred zgrade Pinka

Vesti online pre 47 dana
Lideri Saveza za Srbiju su nešto pre 18 sati došli ispred zgrade Televizije Pink, gde su položili venac sa fotografijom jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića i porukom "Saznaćemo ko te je nanišanio spotom na Pinku. Obećavamo".
Okupljeni lideri nisu davali izjave za medije, ali je performans prokomentarisao Borko Stefanović ispred Vlade Srbije uoči početka protesta "Jedan od pet miliona". Predsednik Levice Srbije izjavio je da su lideri SzS ispred TV... »

Protest i "žurka" ispred televizije Pink

RTV pre 47 dana
RTV: Protest i "žurka" ispred televizije Pink
BEOGRAD - Ispred Pink televizije, danas popodne, koja je označena kao cilj današnjeg protesta "1od 5 miliona", u toku je "žurka", kojom menadžment i zaposleni nameravaju da "dočekaju" učesnike protesta.
Zaposleni, ispred samog ulaza u zgradu, plešu uz hitove svetske dens scene. Vlasnik Pinka Željko Mitrović, kako javlja reporter Tanjuga, lično pušta muziku na prvom spratu zgrade. Pre početka "žurke" ispred televizije pojavili su... »

Mirković: Nasilje jedino što SzS ima u svom programu

Večernje novosti pre 47 dana
Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković osudio je današnji napad na žene na štandovima SNS-a u Novom Beogradu, koje su, kako tvrdi, napale siledžije i huligani
Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković osudio je današnji napad na žene na štandovima SNS-a u Novom Beogradu, koje su, kako tvrdi, napale siledžije i huligani instruisani od strane Dragana... »

„Dnevnik slobodne Srbije“ večeras ispred Pinka

Danas pre 47 dana
Promena dosadašnje rute - šetnja kreće od Vlade Srbije do zgrade televizije na Dedinju Protestna šetnja „1 od 5 miliona“ od Vlade do televizije Pink biće održana danas, a građanima će se pridružiti studenti koji svoju protestnu šetnju započinju u Studentskom gradu na Novom Beogradu.
Okupljanje građana kod zgrade Vlade počeće u 18 časova, a protestna šetnja će se kretati Ulicom kneza Miloša, a zatim će preko Bulevara vojvode Putnika i Bulevara kneza Aleksandra doći do zgrade Radio-televizije Pink. Građanima... »

Protesti "Jedan od pet miliona" u gradovima Srbije

Blic pre 48 dana
Protesti pod sloganom "Jedan od pet miliona" održani su večeras u nekoliko gradova Srbije.
Građani su šetali u Novom Sadu, Nišu, Užicu..., a za subotu je zakazano okupljanje u Beogradu. Novi Sad Na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu danas je održan još jedan u nizu protesta pod nazivom "1 od 5... »
©2019 Netmark d.o.o.