Povezane vesti

Prijateljica ih razotkrila: Slavna teniserka se izlanula i otkrila kog je pola beba koju čekaju Megan i Hari?

Blic pre 45 dana
Američka teniserka Serena Vilijams dugogodišnja je drugarica vojvotkinje Megan Markl, a prilikom poslednjeg intervjua se potpuno spetlajala, te se, kako prenose strani mediji, izlanula kog je pola beba koju čekaju Megan i Princ Hari. - Moja prijateljica je trudna i ona je u fazonu: “Oh, moje dete... »

Serena Vilijams: Megan će roditi devojčicu

Večernje novosti pre 45 dana
U intervjuu za "E! News", slavnu teniserku pitali su da li će Megan Markl biti dobra majka
Slavna američka teniserka Serena Vilijams, dugogodišnja prijateljica vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, supruge britanskog princa Harija, otkrila je ključni detalj u vezi sa polom kraljevske bebe koju očekuje njena drugarica.... »

Serena Vilijams otkrila nove detalje o kraljevskoj bebi

Večernje novosti pre 45 dana
U intervjuu za "E! News", slavnu teniserku pitali su da li će Megan Markl biti dobra majka, a uzgred izvukli iz nje još neke informacije.
Američka teniserka Serena Vilijams, koja je dugogodišnja prijateljica vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, supruge britanskog princa Harija, konačno je otkrila neke nove detalje u vezi sa polom kraljevske bebe koju očekuje njena... »

Serena Vilijams otkrila da je kraljevska beba devojčica?

RTS pre 45 dana
RTS: Serena Vilijams otkrila da je kraljevska beba devojčica?
Dugogodišnja prijateljica vojvotkinje od Saseksa Megan, američka teniserka Serena Vilijams konačno je otkrila neke nove detalje u vezi sa polom kraljevske bebe koju očekuje supruga princa Harija.
U intervjuu za E! Njuz, slavnu teniserku pitali su da li će Megan Markl biti dobra majka, a uzgred od nje dobili još neke informacije. „Ona će biti najbolja mama, to je sigurno“, rekla je Vilijamsova. Serena je u intervjuu jasno... »
©2019 Netmark d.o.o.