Povezane vesti

Prijateljica ih razotkrila: Slavna teniserka se izlanula i otkrila kog je pola beba koju čekaju Megan i Hari?

Blic 07.04.2019
Američka teniserka Serena Vilijams dugogodišnja je drugarica vojvotkinje Megan Markl, a prilikom poslednjeg intervjua se potpuno spetlajala, te se, kako prenose strani mediji, izlanula kog je pola beba koju čekaju Megan i Princ Hari. - Moja… »

Serena Vilijams: Megan će roditi devojčicu

Večernje novosti 07.04.2019
U intervjuu za "E! News", slavnu teniserku pitali su da li će Megan Markl biti dobra majka. Slavna američka teniserka Serena Vilijams, dugogodišnja prijateljica vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, supruge britanskog princa Harija, otkrila je ključni… »

Serena Vilijams otkrila nove detalje o kraljevskoj bebi

Večernje novosti 07.04.2019
U intervjuu za "E! News", slavnu teniserku pitali su da li će Megan Markl biti dobra majka, a uzgred izvukli iz nje još neke informacije. Američka teniserka Serena Vilijams, koja je dugogodišnja prijateljica vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, supruge… »

Serena Vilijams otkrila da je kraljevska beba devojčica?

RTS 07.04.2019
Dugogodišnja prijateljica vojvotkinje od Saseksa Megan, američka teniserka Serena Vilijams konačno je otkrila neke nove detalje u vezi sa polom kraljevske bebe koju očekuje supruga princa Harija. U intervjuu za E! Njuz, slavnu teniserku pitali su da… »

Vesti dana »