Повезане вести
"Мајка је знала да пијем лекове, признао сам јој зашто патим": Арсеније (23) изнео срамну одбрану
Ало 09.04.2019
Молила га да не каже оцу? Арсеније Становић, којем се суди за убиство Украјинке Анастасије Лашманове у которском насељу Доброта, рекао је на суђењу да је патио када је чуо да се она забавља са другим младићем, као и да је пио… »
Црногорац, којем се суди за убиство богате Украјинке, изнео срамну одбрану: Патио сам за Анастасијом, кришом сам пио лекове за…
Телеграф 09.04.2019
Она је 11. маја пронађена мртва у стану у Котору са више убодних рана на телу, а бивши ватерполиста и голман Арсеније Становић је главни осумњичени. Арсеније Становић, којем се суди за убиство Украјинке Анастасије Лашманове у… »
Суђење оптуженом за убиство Украјинке: Становић патио због Лашманове
Вечерње новости 08.04.2019
Арсеније Становић, оптужен за убиство Украјинке Анастасије Лашманове, у понедељак допунио своју одбрану. НАКОН што је на прошлом суђењу оптужени Арсеније Становић, иза затворених врата у подгоричком Вишем суду причао о убиству… »
Вести дана »

Рука правде: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа због пада надстрешнице
Бујановачке пре 57 минутајош 40 повезаних

Разлика у годинама се све више примећивала: Ево колико је Дача старији од Маје
Хелло пре 2 минутајош 43 повезане

Почела копнена офанзива на газу: Израел у нападу, хиљаде људи беже: Куц́е уништене, становници заробљени под рушевинама, расте број мртвих (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 32 повезане

Јутрос приведена три пољопривредника након јучерашњег протеста у Новом Саду
Данас пре 2 сатајош 14 повезаних

Лето се не предаје: У петак, суботу и недељу сунчано и око 30 степени
Радио 021 пре 42 минутајош 26 повезаних