Povezane vesti

"Majka je znala da pijem lekove, priznao sam joj zašto patim": Arsenije (23) izneo sramnu odbranu

"Majka je znala da pijem lekove, priznao sam joj zašto patim": Arsenije (23) izneo sramnu odbranu

Alo 09.04.2019
Molila ga da ne kaže ocu? Arsenije Stanović, kojem se sudi za ubistvo Ukrajinke Anastasije Lašmanove u kotorskom naselju Dobrota, rekao je na suđenju da je patio kada je čuo da se ona zabavlja sa drugim mladićem, kao i da je pio lekove za smirenje… »
Crnogorac, kojem se sudi za ubistvo bogate Ukrajinke, izneo sramnu odbranu: Patio sam za Anastasijom, krišom sam pio lekove za…

Crnogorac, kojem se sudi za ubistvo bogate Ukrajinke, izneo sramnu odbranu: Patio sam za Anastasijom, krišom sam pio lekove za…

Telegraf 09.04.2019
Ona je 11. maja pronađena mrtva u stanu u Kotoru sa više ubodnih rana na telu, a bivši vaterpolista i golman Arsenije Stanović je glavni osumnjičeni. Arsenije Stanović, kojem se sudi za ubistvo Ukrajinke Anastasije Lašmanove u kotorskom naselju… »
Suđenje optuženom za ubistvo Ukrajinke: Stanović patio zbog Lašmanove

Suđenje optuženom za ubistvo Ukrajinke: Stanović patio zbog Lašmanove

Večernje novosti 08.04.2019
Arsenije Stanović, optužen za ubistvo Ukrajinke Anastasije Lašmanove, u ponedeljak dopunio svoju odbranu. NAKON što je na prošlom suđenju optuženi Arsenije Stanović, iza zatvorenih vrata u podgoričkom Višem sudu pričao o ubistvu Ukrajinke… »

Vesti dana »