Повезане вести

Тошић: Срећан сам због гола, али морам да будем још бољи

Тошић: Срећан сам због гола, али морам да будем још бољи

Дневник 09.04.2019
БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је да срецћан због гола из слободног ударца у поразу од Војводине (3:2), али да мора да пружа још боље партије. "Драго ми је због гола. Трудићу се да наставим у овом ритму и да будем… »
Тошић: Треће место нам је и било циљ

Тошић: Треће место нам је и било циљ

Н1 Инфо 09.04.2019
Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је да се нада да ће се његов клуб тргнути и изаћи из ложе серије, с обзиром на то да је протеклог викенда против Војводине забележио пети пораз у последњих шест лигашких утакмица. Офанзивац… »
"Срећан сам због гола,: Али..." Тошић: Морамо да се пробудимо, верујем да ћемо изгледати боље већ против Чукаричког

"Срећан сам због гола,: Али..." Тошић: Морамо да се пробудимо, верујем да ћемо изгледати боље већ против Чукаричког

Спортал блиц 09.04.2019
Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је да срећан због гола из слободног ударца у поразу од Војводине (3:2), али да мора да пружа још боље партије. Меч у Новом Сад који се играо недељу, био је прекинут на 15 минута почетком… »
Тошић: Морамо још пуно да учимо

Тошић: Морамо још пуно да учимо

Вечерње новости 09.04.2019
Несхватљиво је да дозволимо да примимо гол у последњим минутима. Некада када не можеш да победиш, битно је и да не изгубиш – каже искусни офанзивац Партизана. Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је да ће се трудити да буде још… »
Партизан циљао треће место, ево и због чега!

Партизан циљао треће место, ево и због чега!

Спортске.нет 09.04.2019
Део навијача веровао је да је било боље препустити треће место Чукаричком како би "вечити" дерби био одигран у Хумској, али... Тачку на прелиминарни део Супер лиге фудбалери Партизана ставили су на гостовању Војводини… »

Вести дана »