Povezane vesti
Alilović promovisan: Znam da je ovo zemlja košarke, na meni je da se dokažem
Hot sport 10.04.2019
Kako je ranije najavljeno, slovenački trener preuzeo je ekipu sa Dorćola.[yuzo_related] U prostorijama Dinamika je danas predstavljen Miro Alilović. Alilović u Dinamiku menja Vladimira Đokića koji je podneo ostavku na mesto trenera ekipe. Slovenački… »
Dinamik predstavio novog trenera
Večernje novosti 10.04.2019
Umesto Vladimira Đokića na klupu dorćolskog kluba je seo Miro Alilović: Dolazim u zemlju košarke, na meni je da pokažem da sam vredan i da zaslužujem takav poziv. Od danas je i zvanično. Umesto Vladimira Đokića na klupu Dinamika je seo Miro Alilović. Na… »
Vesti dana »
Mali: Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra
Danas pre 1 satjoš 53 povezane
Ako ste mislili da je toplotni talas počeo-prevarili ste se: Sutra stižu paklene vrućine
Rešetka pre 46 minutajoš 63 povezane
(Video) Najdramatičniji snimak zemljotresa: Zgrada nestaje u oblaku dima, ljudi se grle jer nisu uspeli da pobegnu, a mladić trči i snima apokalipsu
Blic pre 21 minutajoš 114 povezane
Tenzije na vrhuncu: Rangnik potcenio Arnautovića, Dragović odmah reagovao – „Ponekad je bolje ućutati“!
Hot sport pre 2 satajoš 135 povezanih
Zelenski: Ukrajina izvela udare duboko na teritoriji Rusije, pogođeni naftni objekti
NIN pre 36 minutajoš 25 povezanih