Povezane vesti
Skrozza: Moje pominjanje u tekstu premijerke poslednji u nizu napada
N1 Info 12.04.2019
Činjenicu da me premijerka Ana Brnabić pominje u svom autorskom tekstu Politici, pokušavajući da me profesionalno i moralno diskredituje, smatram samo poslednjim u nizu već dvonedeljnih, gotovo simultanih napada na mene, izjavila je novinarka FoNeta i… »
Vreme: Sramna kampanja premijerke protiv novinarke Tamare Skroze
Radio 021 12.04.2019
Nedeljnik "Vreme" okarakterisao je navode iz današnjeg autorskog teksta premijerke Ane Brnabić u listu "Politika" kao "sramnu kampanju podmetanja, neistina i napada" na novinarku tog nedeljnika Tamaru Skrozu. "Seriju sinhronizovanog dvonedeljnog… »
Vreme: Sramna kampanja premijerke protiv novinarke Tamare Skroze
Beta 12.04.2019
Nedeljnik "Vreme" okarakterisao je navode iz današnjeg autorskog teksta premijerke Ane Brnabić u listu "Politika" kao "sramnu kampanju podmetanja, neistina i napada" na novinarku tog nedeljnika Tamaru Skrozu. "Seriju sinhrnonizovanog dvonedeljnog… »
Redakcija Vremena: Brnabić udarila pečat podmukloj hajci na Tamaru Skrozzu
N1 Info 12.04.2019
Redakcija nedeljnika Vreme, reagujući na autorski tekst premijerke Ane Brnabić u Politici, saopštila je da je "sramna kampanja podmetanja, neistina i napada na novinarku Vremena Tamaru Skrozzu dosegla vrhunac". "Seriju sinhronizovanog dvonedeljnog… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak, 31. jul: Danas pretežno sunčano, temperatura do 29 stepeni
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

Vazdušni napad na Kijev, dvoje poginulih; FSB: Sprečeni teroristički napadi u Krasnodaru
RTS pre 13 minutajoš 1 povezana

Građani, trk u menjačnicu Važna promena stupa danas na snagu, oglasila se NBS
Alo pre 48 minutajoš 3 povezane

Vitkof i egipatski ministar Abdelati razgovarali o situaciji u Pojasu Gaze
Blic pre 3 satajoš 1 povezana