Povezane vesti

Zamrznut rad srpskih predstavnika u agenciji na nivou BiH

Večernje novosti pre 3 dana
Direktor Agencije za akreditaciju visokoškolskih ustanova Srpske Biljana Vojvodić navela da je to urađeno nakon što je Vlada ranije usvojila niz zaključaka i dala rok od sedam dana Agenciji
ZAMENIK direktora i članovi Upravnog odbora Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta BiH iz srpskog naroda do daljeg su zamrznuli svoj status, odnosno ne učestvuju u radu te agencije, rekla je Srni direktor... »

Milorad Dodik: Ako se nastave opstrukcije pri formiranju Saveta ministara neće raditi ni drugi organi

Večernje novosti pre 4 dana
Predsednik SNSD o pregovorima o formiranju institucija BiH
BANjALUKA - Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je danas da će delegacije SNSD i SDA razgovarati u srijedu o formiranju Savjeta ministara, te naglasio da neće funkcionisati ni drugi organi BiH ukoliko bude nastavljena opstrukcija formiranja Savjeta ministara. Dodik... »

"Ne verujem u dobre namere bošnjaka": Dodik istakao da neće raditi ni drugi organi ako se nastavi opstrukcija formiranja Saveta ministara

Blic pre 4 dana
Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je danas da će delegacije SNSD i SDA razgovarati u srijedu o formiranju Saveta ministara, te naglasio da neće funkcionisati ni drugi organi BiH ukoliko bude nastavljena opstrukcija formiranja Saveta ministara. Dodik kaže u tom slučaju neće funkcinisati... »
©2019 Netmark d.o.o.