Novi detalji: Kratak spoj uzrok požara u Notr Damu?

Otkriven mogući uzrok požara u Notr Damu

Večernje novosti pre 34 dana
Sakupljena suma za obnovu oštećenog Notr Dama u sredu je dostigla milijardu evra. Greška u sistemu vatrogasce poslala na pogrešno mesto
PARIZ - OD STALNOG DOPISNIKA NOTR Dam je, možda, planuo zbog varnice na liftu! To je jedna od pretpostavki na kojoj u ovom trenutku ozbiljno rade istražni organi. Naime, sumnja se u problem s električnom instalacijom, koja je... »

Ovo bi mogao da bude uzrok požara u Notr damu: Francuski istražitelji sumnjaju na jednu stvar...

Kurir pre 34 dana
Francuski istražitelji razmatraju mogućnost da je požar u katedrali Notr Dam u Parizu izazvan kratkim spojem. "Možda se dogodio kratak spoj.
Istražitelji su pokrenuli pitanje mehanizma za podizanje materijala koji je korišćen u toku obnove", rekao je jedan izvor, piše francuski "Parizijen". Prethodno je građevinska kompanija "Europe Echafaudage", koja je bila... »

Novi detalji: Kratak spoj uzrok požara u Notr Damu?

B92 pre 34 dana
B92: Novi detalji: Kratak spoj uzrok požara u Notr Damu?
Francuski istražitelji razmatraju mogućnost da je požar u katedrali Notr Dam u Parizu izazvan kratkim spojem.
"Možda se dogodio kratak spoj. Istražitelji su pokrenuli pitanje mehanizma za podizanje materijala koji je korišćen u toku obnove", rekao je jedan izvor, piše francuski "Parizijen", a prenosi Blic. Prethodno je građevinska... »

Kratak spoj uzrok požara u Notr Damu?

Vesti online pre 34 dana
Francuski istražitelji razmatraju mogućnost da je požar u katedrali Notr Dam u Parizu izazvan kratkim spojem.
- Možda se dogodio kratak spoj. Istražitelji su pokrenuli pitanje mehanizma za podizanje materijala koji je korišćen u toku obnove - rekao je jedan izvor, piše francuski "Parizijen", a prenosi Blic. Prethodno je građevinska... »

Da li je ovo pravi uzrok požara u Notr Damu?

Blic pre 34 dana
Francuski istražioci razmatraju mogućnost da je požar u katedrali Notr Dam izazvan kratkim spojem u strujnom kolu, piše danas list "Parizijen". - Možda se dogodio kratak spoj.
Istražioci su pokrenuli pitanje mehanizma za podizanje koji je korišćen u poslu obnove - rekao je jedan izvor. Prethodno je građevinska kompanija "Europe Echafaudage", koja je bila angažovana na poslu restauracije katedrale,... »
©2019 Netmark d.o.o.