Повезане вести
Љоренте: Лопта ме ударила у шаку! Све је регуларно
Моззарт спорт 18.04.2019
“Нисам ја имао жељу да ударим лопту”, објаснио шпански нападач. У Ситију су сигурно бесни, јер је један од снимака показао да је стрелац трећег гола за Тотенхем Фернандо Љоренте играо руком. Тачније, да је додирнуо лопту руком…… »
И то је могуће: Тотенхем славио пролаз даље, а Сисоко туговао!
Хот спорт 18.04.2019
Ово је недеља у којој су падали фаворити. Након Ајакса, даље је прошао и Тотенхем.[иузо_релатед] Фудбалери Тотенхема победили су Манчестер сити у дербију Енглеске. Први меч добили су ‘певци’, са 1:0, док су у другом поражени са… »
Сисоко није знао да се Тотенхем пласирао у полуфинале Лиге шампиона
Политика 18.04.2019
Фудбалер Тотенхема Муса Сисоко није знао да се његова екипа пласирала у полуфинале Лиге шампиона, све док га члан стручног штаба није обавестио да је поништен гол Манчестер ситија у надокнади времена. Тотехем се синоћ пласирао у… »
Љоренте: Осетио сам лопту на руци, али је одлука исправна
Спортски журнал 18.04.2019
Сити је имао резултат за пласман у полуфинале 4:2 када је је Љорентеа лопта погодила прво у руку, па у бутину за погодак у 73. минуту, али је турски судија Џунејт Чакир и уз коришћење ВАР-а признао гол. Нападач Тотенхема… »
Тотенхем уз помоћ ВАР-а до полуфинала
Политика 18.04.2019
Фудбалери Тотенхема и Ливерпула пласирали су се у полуфинале Лиге шампиона, пошто су синоћ у реванш мечевима четвртфинала елиминисали Манчестер Сити и Порто. Тотенхем је на „Етихаду” у спектакуларном мечу поражен са 4:3, али је… »
Гвардиола: Љоренте је из једног угла играо руком, из другог није
Хот спорт 18.04.2019
Тренер фудбалера Манчестер Ситија Пеп Гвардиола рекао је да подржава употребу ВАР технологије, али да мисли да је Фернандо Љоренте руком постигао гол којим се Тотенхем пласирао у полуфинале Лиге шампиона.[иузо_релатед] Манчестер… »
Туце голова на два меча 1/4 у истом дану: Беше тако још само кад је Ајаксу полуфинале измакло за длаку
Вести онлине 18.04.2019
На Етихаду седам погодака, као и на Олд Трафорду, а на стадиону "Драгао" пет, колико их је пало и на Сан Сиру 23. априла 2003. Да је несуђени погодак за хет-трик Рахима Стерлинга и одлазак Манчестер ситија у полуфинале Лиге… »
Прича дана: Ко ће да јави Муси да је Тотенхем у полуфиналу?
Хот спорт 18.04.2019
Муса Сисоко је прилично емотивно доживео све што се синоћ десило на Етихаду.[иузо_релатед] Француз је доживео повреду против Манчестер Ситија, али је она остала у сенци пласмана у полуфинале Лиге шампиона. Човек одлуке био је… »
Сисоко није знао да је Тотенхем у полуфиналу ЛШ
Вечерње новости 18.04.2019
Био сам на клупи када је постигнут гол за 5:3 и толико сам се узнемирио да сам одмах отишао у свлачионицу, у мојој глави смо били елиминисани - рекао је Француз. Фудбалери Тотенхема остварили су велики успех пласиравши се у… »
Стрелац одлучујућег гола на етихаду: “Истина је, лопта ме погодила у шаку”
Спортал блиц 18.04.2019
Фернандо Љоренте одлучио је двомеч четвртфинала Лиге шампиона између Манчестер ситија и Тотенхема (4:4) голом у реваншу за 4:3 који је одвео лондонски клуб у полуфинале ЛШ. У 73. минуту је постигао гол након центаршута из… »
Љоренте признао: Осетио сам да ми је лопта мало додирнула шаку
Хот спорт 18.04.2019
Шпанац је био човек одлуке синоћ на ‘Етихаду’.[иузо_релатед] Манчестер Сити је поразио Тотенхем са 4:3 али је захваљујући резултату из првог меча тим из Лондона прошао даље. У 73. минуту управо је Фернандо Љоренте затресао… »
Сисоко: Када је Сити дао пети гол побегао сам у свлачионицу и помирио се с тим да смо испали
Моззарт спорт 18.04.2019
Француз није имао појма да је Ситијев погодак поништен. Један играч Тотенхема све до краја утакмице није ни знао да његов тим пролази у полуфинале Лиге шампиона! Муса Сисоко се поштено избламирао и није га био стид да у еуфорији… »
Од Ериксонове принудне лопте уназад до НО ГОАЛ (ВАР) ОФФСИДЕ: Најдраматичнији минут ове Лиге шампиона (ФОТО/ВИДЕО)
Вести онлине 18.04.2019
Манчестер сити се радовао као када је победом у последњем колу Премијер лиге 2012, с два гола у надокнади времена, дошао до титуле енглеског првака после 44 године, а онда шок... С 4:3 за "грађане" даље су ишли "певци" пошто су… »
75 Секунди пакла! Од делиријума до потпуног очаја, а онда су навијачи добро посолили Пепову рану!
Спортал блиц 18.04.2019
Колико емоција у само неколико минута! Од невероватне среће због проласка у полуфинале Лиге шампиона, до сурове реалности и испадања. Пеп Гвардиола је у само 75 секунди осетио читаву лепезу најјачих емоција. Када је у надокнади… »
"Ј***м ти вар" (анкета)
Мондо 18.04.2019
Фернандињо бесан напустио стадион после елиминације Манчестер ситија из Лиге шампиона. Дуго ће се препричавати дуел Манчестер ситија и Тотенхема у реваншу полуфинала Лиге шампиона, а један од тема биће погодак Фернанда Љорентеа… »
Гвардиола: Подржавам ВАР, али можда је Љоренте играо руком
Спортски журнал 18.04.2019
Манчестер Сити је синоћ у реванш утакмици четвртфинала Лиге шампиона као домаћин победио Тотенхем са 4:3, али није прошао даље, пошто је у првом мечу у Лондону изгубио са 1:0. Тренер фудбалера Манчестер Ситија Пеп Гвардиола… »
Угао који нисте видели на ТВ: Била је рука Љорентеа!
Мондо 18.04.2019
Поставља се питање због чега Џунејт Чакир није имао увид у овај угао камере који сигнализира да је Фернандо Љоренте ипак лопту закачио руком, а не да га је прво погодила у кук... "Из једног угла је гол Фернанда Љорентеа… »
Вести дана »
УЖИВО Пети дан штрајка глађу Дијане Хрке, стотине средњошколаца је подржавају испред Скупштине (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 19 минутајош 75 повезаних
Вучић: Неће се догодити да грађани у кантицама купују бензин
Нова економија пре 4 сатијош 29 повезаних
Родитељи ученика Јовине гимназије траже пријем код министра просвете
Бета пре 45 минутајош 34 повезане
Ђорђевић (ЗЛФ) тражила повлачење предлога закона који води рушењу зграда Генералштаба у Београду
Бета пре 3 сатајош 22 повезане