Povezane vesti
Provalio u HDZ, uključio kameru, pa se svađao sa tuđmanovom bistom: Makni se Franjo od mene, makni se... A onda je počeo masno…
Kurir 22.04.2019
Nepoznati čovek provalio je u prostorije splitskog HDZ-a, a onda napravio snimak provale dok se šetao prostorijama i objašnjavao kako je ova stranka "budućnost i prošlost". On je, u jednom trenutku, počeo i da priča sa bistom pokojnog predsednika HDZ… »
Muškarac provalio u prostorije HDZ-a, pa se posvađao sa Tuđmanovom bistom! Onda su krenule da pljušte masne psovke!
Alo 22.04.2019
Nepoznati čovek provalio je u prostorije splitskog HDZ-a, a onda napravio snimak provale dok se šetao prostorijama i objašnjavao kako je ova stranka "budućnost i prošlost". On je, u jednom trenutku, počeo i da priča sa bistom pokojnog predsednika HDZ… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Serbian News Media pre 4 satijoš 37 povezanih
(Video) Prvo pojavljivanje u javnosti Tamare Milutinović nakon što je tramvaj udario u njenu zgradu: Pevačica otkrila detalje jezive saobraćajke: "Znam ljude, zabrinula sam se"
Blic pre 46 minutajoš 122 povezane
Srbi sve više troše u inostranstvu: Deficit u turizmu skočio na skoro pola milijarde evra
Dnevnik pre 2 satajoš 33 povezane
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 3 satajoš 10 povezanih