Povezane vesti
Vučić: Siguran sam da će Merkelova i Makron nešto da smisle, ja ne znam šta da pričam sa Prištinom
RTV 24.04.2019
PEKING - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručuje uoči susreta u Berlinu da ne zna kako i o čemu može da razgovara sa predstavnicima Prištine, posebno nakon najnovijih pokušaja da se spreči učešće Srpske liste na izborima na severu KiM. "Ja moram da… »
Vučić u Kini: Podrška za Kosovo i milijardu evra vredne investicije
Večernje novosti 24.04.2019
Predsednik Vučić danas započinje posetu Kini, gde će se sresti sa Si Đinpingom i Vladimirom Putinom. Tokom višednevne posete Pekingu biće parafiran kapitalni paket sa više od 10 sporazuma. PREDSTOJEĆA višednevna poseta predsednika Srbije Aleksandra… »
Vesti dana »
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih i povređenih tokom proslave pobede PSŽ-a u Ligi šampiona
BBC News pre 37 minutajoš 30 povezanih
(Foto) Svečanost povodom Dana MUP i Dana policije: "Policijski službenici stub države, plate će značajno porasti"
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 25 povezanih
Ovaj deo Srbije biće prvi na udaru nevremena! Evo kada će oluje sa grmljavinom stići i do ostalih: Preti grad
Telegraf pre 3 satajoš 26 povezanih
Trampov sporazum sa Iranom mogao bi da sruši Netanjahuovo političko nasleđe
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
"Kad već nisam umro, iskoristite me" Dačić o svom zdravlju i ulozi u politici: "Pet dana bio na ivici između života i smrti"
Blic pre 3 satajoš 11 povezanih