Povezane vesti
Hs ugao: Tri utiska koja su obeležila 160. večiti derbi, u krajnje pozitivnom smislu (foto)
Hot sport 26.04.2019
Večiti 160. derbi pripao je Crvenoj zvezdi 2:1, a tri ‘slike’ obeležile su najveću fudbalsku svetkovinu u Srbiji. Golovima El Fardua Bena sa penala i Alekse Vukanovića Crvena zvezda je povela sa 2:0. Partizan je poraz ublažio pogotkom Rikarda Gomeša sa… »
Vukanović nakon debitantskog gola: Ipak mi je draži jedan drugi koji sam dao Partizanu
Hot sport 26.04.2019
Krilni napadač je u 160. ‘večitom derbiju’ postigao prvi pogodak za Crvenu zvezdu. Aleksa Vukanović je i rešio duel sa Partizanom koji je završen rezultatom 2:1. – Velika mi je čast što sam dao pobedonosni gol, osvojili smo velika tri boda koja su nas… »
"Dovoljno mi je da jednom vidim snimak": Vukanović posvetio gol "delijama": Prija mi Partizan!
Sportal blic 26.04.2019
Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović, očekivano, bio je prezadovoljan debitantskim golom u pobedi nad Partizanom (2:1) u trećem kolu plej-ofa Superlige Srbije. - Velika mi je čast što sam dao gol za pobedu. Bitna tri boda i nadam se ćemo osvojiti… »
Video crveno-beli na korak do titule: Zvezda savladala Partizan u derbiju
Večernje novosti 25.04.2019
Strelci za Zvezdu na stadionu "Rajko Mitić" su bili El Fardu Ben iz penala u 60. i Aleksa Vukanović u 80. minutu, dok je Gomeš sa "bele tačke" postavio konačan rezultat. DOMINACIJA šampiona u 160. derbiju. Bolja i konkretnija Crvena zvezda je u drugom… »
Frka u "infarkt završnici" derbija: Borjan udario Rikarda po glavi, Ilić u klinču sa golmanom Zvezde, epilog - žuti karton…
Sportal blic 25.04.2019
Fudbaleri Crvene zvezde primakli su se tituli za još jedan stepenik nakon trijumfa nad Partizanom 2:1, posle čega su crno-beli ugrozili šanse da se naredne sezone nađu u evropskim kvalifikacijama. Nakon što je Vukanović u 81. minutu postavio 2:0 za… »
Neredi na 160.: "večitom derbiju" Nakon Zvezdinog drugog gola nezadovoljstvo crno-belih je poraslo... /video/
Sportal blic 25.04.2019
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Partizan u 160. "večitom derbiju" sa 2:1, pogocima El Fardu Bena i Alekse Vukanovića, dok je Rikardo Gomeš u finišu susreta postigao utešan gol za goste. Ovim porazom situacija u taboru crno-belih se pogoršala, jer im… »
Vesti dana »
Deveti tripl-dabl nezaustavljivog Jokića! Nikola je dominirao na terenu, njegov Denver je slavio, ali zbog jedne stvari će što pre želeti da zaboravi ovaj meč!
Kurir pre 30 minutajoš 13 povezanih
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 6 satijoš 1 povezana