Повезане вести

Хс угао: Три утиска која су обележила 160. вечити дерби, у крајње позитивном смислу (фото)

Хс угао: Три утиска која су обележила 160. вечити дерби, у крајње позитивном смислу (фото)

Хот спорт 26.04.2019
Вечити 160. дерби припао је Црвеној звезди 2:1, а три ‘слике’ обележиле су највећу фудбалску светковину у Србији. Головима Ел Фардуа Бена са пенала и Алексе Вукановића Црвена звезда је повела са 2:0. Партизан је пораз ублажио… »
Вукановић након дебитантског гола: Ипак ми је дражи један други који сам дао Партизану

Вукановић након дебитантског гола: Ипак ми је дражи један други који сам дао Партизану

Хот спорт 26.04.2019
Крилни нападач је у 160. ‘вечитом дербију’ постигао први погодак за Црвену звезду. Алекса Вукановић је и решио дуел са Партизаном који је завршен резултатом 2:1. – Велика ми је част што сам дао победоносни гол, освојили смо… »
"Довољно ми је да једном видим снимак": Вукановић посветио гол "делијама": Прија ми Партизан!

"Довољно ми је да једном видим снимак": Вукановић посветио гол "делијама": Прија ми Партизан!

Спортал блиц 26.04.2019
Фудбалер Црвене звезде Алекса Вукановић, очекивано, био је презадовољан дебитантским голом у победи над Партизаном (2:1) у трећем колу плеј-офа Суперлиге Србије. - Велика ми је част што сам дао гол за победу. Битна три бода и… »
Видео црвено-бели на корак до титуле: Звезда савладала Партизан у дербију

Видео црвено-бели на корак до титуле: Звезда савладала Партизан у дербију

Вечерње новости 25.04.2019
Стрелци за Звезду на стадиону "Рајко Митић" су били Ел Фарду Бен из пенала у 60. и Алекса Вукановић у 80. минуту, док је Гомеш са "беле тачке" поставио коначан резултат. ДОМИНАЦИЈА шампиона у 160. дербију. Боља и конкретнија… »
Фрка у "инфаркт завршници" дербија: Борјан ударио Рикарда по глави, Илић у клинчу са голманом Звезде, епилог - жути картон…

Фрка у "инфаркт завршници" дербија: Борјан ударио Рикарда по глави, Илић у клинчу са голманом Звезде, епилог - жути картон…

Спортал блиц 25.04.2019
Фудбалери Црвене звезде примакли су се титули за још један степеник након тријумфа над Партизаном 2:1, после чега су црно-бели угрозили шансе да се наредне сезоне нађу у европским квалификацијама. Након што је Вукановић у 81… »
Нереди на 160.: "вечитом дербију" Након Звездиног другог гола незадовољство црно-белих је порасло... /видео/

Нереди на 160.: "вечитом дербију" Након Звездиног другог гола незадовољство црно-белих је порасло... /видео/

Спортал блиц 25.04.2019
Фудбалери Црвене звезде победили су Партизан у 160. "вечитом дербију" са 2:1, погоцима Ел Фарду Бена и Алексе Вукановића, док је Рикардо Гомеш у финишу сусрета постигао утешан гол за госте. Овим поразом ситуација у табору… »

Вести дана »