Povezane vesti
Hrvatski zavod sam oterao u p**ku materinu, a svoju sestru ću oženiti: Lekar i lažna medicinska sestra Albanka napravili haos…
Kurir 27.04.2019
Priča iz hrvatskog Doma zdravlja Obrovac u potpunosti je šokirala tu zemlju, pa se o neprofesionalnom radu tamošnjeg doktora priča već danima. Naime, ne samo što su se meštani dosta žalili na njegov rad, već je pažnju privukla i medicinska sestra… »
Skandal trese dom zdravlja! Doktor Goran izvukao devojku sa psihijatrije, pa je zaposlio kao medicinsku sestru! (video)
Alo 27.04.2019
Priča iz hrvatskog Doma zdravlja Obrovac u potpunosti je šokirala tu zemlju, pa se o neprofesionalnom radu tamošnjeg doktora priča već danima. Naime, ne samo što su se meštani dosta žalili na njegov rad, već je pažnju privukla i medicinska sestra… »
Vesti dana »
Autobusi sa pristalicama SNS spremni za polazak iz Novog Sada na skup ispred Parlamenta u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Burna konferencija Milojevića pred Lil: Možda sam ja bivši, Rijera kad bude došao ima sve skockano
Euronews pre 8 minutajoš 32 povezane
Podrška za Dijanu Hrku ispred Skupštine, okupljanje i u Ćacilendu: Pozivi na mir pred skup u 17 sati (BLOG)
Novi magazin pre 3 satajoš 37 povezanih
Premijer FBiH Nermin Nikšić: Dom penzionera u Tuzli bio lociran kao potencijalno opasan
Euronews pre 48 minutajoš 73 povezane
Žustra polemika u Skupštini Srbije: Poslanici o izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku i sudbini Generalštaba
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane