Povezane vesti

Gračanica puna vernika za Uskrs

Blic 28.04.2019
U dvorištu manastira, zadužbini Kralja Milutina, od jutros se čuje graja dece koja trčkaraju oko ovog velelepnog zdanja. Mnogo je vernika koji su došli da zapale sveće i da se pomole Bogu na ovaj veliki praznik. Osim vernika sa centralnog Kosova u… »

Porta puna vernika: Uskrs proslavljen u Gračanici i južnoj Kosovskoj Mitrovici

B92 28.04.2019
Gračanica -- Porta manastira Gračanica danas je bila prepuna vernika koji su došli da se za najveći hrišćanski praznik pomole Bogu i upale sveću za zdravlje svoje porodice. Pored velikog broja pravoslavnih vernika sa ovog prostora, u manastiru su… »

Uskrs proslavljen u Gračanici i južnoj Kosovskoj Mitrovici

Večernje novosti 28.04.2019
Porta manastira Gračanica danas je na Uskrs bila prepuna vernika koji su došli da se za ovaj najveći hrišćanski praznik pomole Bogu i upale sveću za zdravlje svoje porodice. Porta manastira Gračanica danas je na Uskrs bila prepuna vernika koji su… »

Porta manastira Gračanica bila prepuna vernika: Evo kako vernici slave Vaskrs na Kosovu i Metohiji

Kurir 28.04.2019
Porta manastira Gračanica danas je na Uskrs bila prepuna vernika koji su došli da se za ovaj najveći hrišćanski praznik pomole Bogu i upale sveću za zdravlje svoje porodice. Pored velikog broja pravoslavnih vernika sa ovog prostora, u manastiru su… »

Uskrs proslavljen u Gračanici i južnoj Kosovskoj Mitrovici

RTV 28.04.2019
GRAČANICA - Porta manastira Gračanica danas je na Uskrs bila prepuna vernika koji su došli da se za ovaj najveći hrišćanski praznik pomole Bogu i upale sveću za zdravlje svoje porodice. Pored velikog broja pravoslavnih vernika sa ovog prostora, u… »

Vesti dana »