Povezane vesti
"Danima ne znam gde se nalazim": Čkaljina unuka prvi put nakon smrti Igora Pervića progovorila o velikom gubitku
Blic 30.04.2019
Glumac Igor Pervić kremiran je juče na Novom groblju u Beogradu, a njegova velika ljubav Jovana Petrović sve vreme tokom kremacije neutešno je plakala. Glumicu Jovanu Petrović, unuku Miodraga Petrovića Čkalje, veoma je pogodila vest o smrti glumca Igora… »
Čkaljina unuka prvi put o ljubavi sa igorom pervićem: Voleli smo se najviše na svetu, pola sebe sam izgubila
Večernje novosti 29.04.2019
Jovana je na dan kada je Igor preminuo na Fejsbuku uz zajedničku fotogrsfiju napisala "Moja ljubav" Glumac Igor Pervić preminuo je 23. aprila u 52. godini života, u domu svoje majke, balerine Lidije Pilipenko. Danas, u ponedeljak 29. aprila na Novom… »
Vesti dana »

Protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Policija potisnula okupljene dalje od ulaza, najavljena okupljanja u znak podrške studentima (foto)
Blic pre 6 minutajoš 47 povezanih

Studentska akcija: Heštegovi SNS-a preuzeti na društvenim mrežama
Serbian News Media pre 1 satjoš 32 povezane

Uroš Trifunović i Alen Smailagić izostavljeni sa spiska reprezentacije Srbije za Evrobasket 2025
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 63 povezane

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Beta pre 51 minutajoš 19 povezanih