Povezane vesti
"Danima ne znam gde se nalazim": Čkaljina unuka prvi put nakon smrti Igora Pervića progovorila o velikom gubitku
Blic 30.04.2019
Glumac Igor Pervić kremiran je juče na Novom groblju u Beogradu, a njegova velika ljubav Jovana Petrović sve vreme tokom kremacije neutešno je plakala. Glumicu Jovanu Petrović, unuku Miodraga Petrovića Čkalje, veoma je pogodila vest o smrti glumca Igora… »
Čkaljina unuka prvi put o ljubavi sa igorom pervićem: Voleli smo se najviše na svetu, pola sebe sam izgubila
Večernje novosti 29.04.2019
Jovana je na dan kada je Igor preminuo na Fejsbuku uz zajedničku fotogrsfiju napisala "Moja ljubav" Glumac Igor Pervić preminuo je 23. aprila u 52. godini života, u domu svoje majke, balerine Lidije Pilipenko. Danas, u ponedeljak 29. aprila na Novom… »
Vesti dana »
Protest zbog incidenta kod Pravnog fakulteta u Beogradu, povređeni penzioner stabilno
BBC News pre 54 minutajoš 37 povezanih
Incident kod Pravnog fakulteta: Vozilo udarilo starijeg muškarca koji je blokirao raskrsnicu, okupljeni mu razlupali automobil
Blic pre 18 minutajoš 74 povezane
Natalija Stojmenović: Nijedni izbori sa SNS-om neće biti fer i pošteni
N1 Info pre 2 satajoš 32 povezane
Ministarstvo poljoprivrede: Hepatitis A pronađen u zamrznutom voću firme iz Požege, deo pošiljke poreklom iz Poljske
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 27 povezanih