Povezane vesti
"Danima ne znam gde se nalazim": Čkaljina unuka prvi put nakon smrti Igora Pervića progovorila o velikom gubitku
Blic 30.04.2019
Glumac Igor Pervić kremiran je juče na Novom groblju u Beogradu, a njegova velika ljubav Jovana Petrović sve vreme tokom kremacije neutešno je plakala. Glumicu Jovanu Petrović, unuku Miodraga Petrovića Čkalje, veoma je pogodila vest o smrti glumca Igora… »
Čkaljina unuka prvi put o ljubavi sa igorom pervićem: Voleli smo se najviše na svetu, pola sebe sam izgubila
Večernje novosti 29.04.2019
Jovana je na dan kada je Igor preminuo na Fejsbuku uz zajedničku fotogrsfiju napisala "Moja ljubav" Glumac Igor Pervić preminuo je 23. aprila u 52. godini života, u domu svoje majke, balerine Lidije Pilipenko. Danas, u ponedeljak 29. aprila na Novom… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 161 povezana

Dodikov advokat: Na presudu ćemo podneti apelaciju Ustavnom sudu BiH
Beta pre 32 minutajoš 55 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji i rast pritiska američkih carina na globalna tržišta i domaću privredu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 42 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 37 povezanih