Povezane vesti
Novak Đoković sasvim otvoreno: "Ne krijem činjenicu da sam proživeo vrlo emotivno vreme i da još nisam izašao iz toga"
Sportal blic 03.05.2019
“Regularnost moje igre je uvek bila fantastična, ali u poslednje četiri godine stvari su se mnogo promenile: sada imam dvoje dece, a bio sam i dugo povređen”. Tako odgovara Novak Đoković o trenutnim usponima i padovima u svojoj igri, u velikom intervjuu… »
Đoković: Volim svet kao moju Srbiju
Večernje novosti 03.05.2019
Uvek pokušavam da pomognem i predstavim svoju zemlju najbolje što mogu, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković. OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI": PARIZ REGULARNOST moje igre je uvek bila fantastična, ali u poslednje četiri godine stvari su se mnogo… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi organizuju prikupljanje potpisa za raspisivanje vanrednih izbora (foto)
Blic pre 18 minutajoš 52 povezane
Smrt Brižit Bardo, svetske zvezde koja je veliki deo života posvetila pravima životinja
Beta pre 33 minutajoš 46 povezanih
uživo IZBORI NA KOSOVU I METOHIJI Do 13 h izlaznost 17,84 odsto, najveća u Ranilugu - 33,28 odsto
Euronews pre 18 minutajoš 46 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Sastanak na Floridi – Tramp i Zelenski o mirovnom planu; Putin: Ako Kijev neće mirnim putem, rešićemo oružanim
RTV pre 18 minutajoš 26 povezanih