Povezane vesti
Bila sam sa detetom (4), lila je kiša kao iz kabla... Još sam pod utiskom da postoje ovakvi ljudi!
Alo 04.05.2019
Na sreću, iz zgrade, ispred koje se zaustavila, odmah je došao jedan komšija i pomogao joj, zbog čega je na Fejsbuku opisala ceo događaj. Izvesna Tanja iz Zagreba je doživela peh kada joj je pukla guma na automobilu, a da stvar bude gora, napolju je lila… »
Tanju oduševio potez sugrađanina: Pukla joj guma na kiši, u kolima je sedela ćerkica (4), a onda se pojavio jedan gospodin…
Kurir 04.05.2019
Izvesna Tanja iz Zagreba je doživela peh kada joj je pukla guma na automobilu, a da stvar bude gora, napolju je lila kiša i bila je sa ćerkom (4). Na sreću, iz zgrade, ispred koje se zaustavila, odmah je došao jedan komšija i pomogao joj, zbog čega je na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Toplotni talas traje do utorka, stižu pljuskovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Doktor negira navode zaštitnika građana o veštačenju u Valjevu: Razgovarali smo telefonom, moj odgovor mejlom blokiran kao spam
N1 Info pre 50 minutajoš 36 povezanih
Ministarstvo apeluje na poljoprivrednike: Ne palite strnjiku, jedan plamen može izazvati poža
In medija pre 4 satijoš 20 povezanih
Razorni šumski požari pogodili primorska područja u Hrvatskoj i Grčkoj
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 141 povezana
Krtice za metro polaze iz Kine ka Srbiji, očekuje se da stignu u Evropu do oktobra
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih