Повезане вести

Комедија са Јокићем: Прво се ‘тукао’ са микрофоном, па открио рецепт: ‘Јео сам, гледао ТВ, опет јео, спавао…’ (видео)…

Комедија са Јокићем: Прво се ‘тукао’ са микрофоном, па открио рецепт: ‘Јео сам, гледао ТВ, опет јео, спавао…’ (видео)…

Хот спорт 06.05.2019
Денвер је изједначио на 2:2 у серији против Портланда, али Никола Јокић губи са 2:1 у борби против микрофона. Већ је и раније имао проблема са техником на прес конференцији, а слично му се поновило после четвртог меча плеј-оф… »
Нови "трипл-дабл" Јокића, Денвер вратио "брејк"

Нови "трипл-дабл" Јокића, Денвер вратио "брејк"

Глас Америке 06.05.2019
Кошаркаши Денвера победили су Портланд - 116:112 у четвртој утакмици полуфинала Запада и изједначили на 2-2 у серији, у којој сада поново имају преднбот домаћег паркета. Никола Јокић је мање од 48 сати после спектакуларне треће… »
Ђорђевић: Ставични напори Јокића, врхунски је професионалац

Ђорђевић: Ставични напори Јокића, врхунски је професионалац

Спортски журнал 06.05.2019
Потпуно друга тема о којој би тек могло да се прича, никако на степеништу и никако неколико минута после завршетка једног такмичења и освајања трофеја, јесте 65 минута Николе Јокића у плеј-оф утакмици! – То су стравични напори… »
Брејк Денвера и трипл-дабл Јокића за похвале Меџика Џонсона (видео)

Брејк Денвера и трипл-дабл Јокића за похвале Меџика Џонсона (видео)

Моззарт спорт 06.05.2019
Мање од 48 сата пошто је играо 65 минута Никола је одиграо врхунски меч и водио је Нагетсе до 2:2 у серији. Спектакуларан играч, феноменалан, толико добар да је привукао пажњу и Меџика Џонсона. То је наш Никола Јокић. Денвер… »
Мелоун: Срце ми је стало кад сам видео Николу да храмље; Јокић: Како сам се одморио? Јео, гледао серију, опет јео, спавао...

Мелоун: Срце ми је стало кад сам видео Николу да храмље; Јокић: Како сам се одморио? Јео, гледао серију, опет јео, спавао...

Моззарт спорт 06.05.2019
"На утакмицу нисам мислио", поручио српски ас. Никола Јокић није завршио ноћашњи меч против Портланда због болова у колену. Навијачи Денвера озбиљно су се забринули када су видели српског аса како храмљући иде ка клупи, а шта… »
Јокићев шоу и смех до суза: Сине, не може то без кабла (видео)

Јокићев шоу и смех до суза: Сине, не може то без кабла (видео)

Моззарт спорт 06.05.2019
Али нису му то први сукоби са микрофоном... После још једне блиставе партије у НБА плеј-офу Никола Јокић има је специјални шоу програм на конференцији за новинаре. Он се таман сместио да одговара на питања новинара, а онда је… »
Јокићев четврти трипл-дабл је рекорд једног Денверовог играча икада у плеј-офу (1977-2019)

Јокићев четврти трипл-дабл је рекорд једног Денверовог играча икада у плеј-офу (1977-2019)

Вести онлине 06.05.2019
Наш ас надмашио бека Фета Лејвера (58), који је трипут имао учинак "троструко-двоструко" за шест сезона у клубу (1984-90), а у којима су Нагетси сваке били у доигравању. У четвртој утакмици у полуфиналу Западне конференције, а… »
"Срце ми је стало због Јокића": Тренер Мелоун открио тренутак због ког се "пресекао" /видео/

"Срце ми је стало због Јокића": Тренер Мелоун открио тренутак због ког се "пресекао" /видео/

Спортал блиц 06.05.2019
Тренер Денвер Нагетса Мајкл Мелоун истакао је да се "пресекао" у тренутку када је видео болну гримасу на лицу Николе Јокића у победи над Портландом са 116:112. Кошаркаши Денвера вратили су брејк пошто су савладали Портланд у… »
Денвер изједначио на 2:2 против Портланда, трипл дабл Јокића

Денвер изједначио на 2:2 против Портланда, трипл дабл Јокића

Нови магазин 06.05.2019
Кошаркаши Денвера изједначили су на 2:2 против Портланда у полуфиналну плеј-офа Западне конференције у НБА лиги, пошто су ноћас победили са 116:112. Џамал Мареј био је најефикаснији у победничком тиму са 34 поена, пет скокова и… »
НБА: Страшна партија Јокића за ‘брејк’ Денвера! Ленард срушио Филу, Боби се појавио на моменат (видео)

НБА: Страшна партија Јокића за ‘брејк’ Денвера! Ленард срушио Филу, Боби се појавио на моменат (видео)

Хот спорт 06.05.2019
У ноћи између недеље и понедељка гледали смо две плеј-оф утакмице и видели два ‘брејка’, Торонта и Денвера, којим су се ‘закувале’ сесрије на Истоку и Западу. Филаделфија је у трећој утакмици разбила Торонто, али у четвртој то… »
НБА: Брејк Денвера у Портланду, нови трипл-дабл Јокића

НБА: Брејк Денвера у Портланду, нови трипл-дабл Јокића

Дневник 06.05.2019
ПОРТЛАНД: Српски кошаркаш Никола Јокић са новим трипл-даблом водио је Денвер до брејка и победе у Портланду 116:112 за 2:2 у полуфиналној серији плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Јокић је остварио чак четврти трипл-дабл ове… »
Видео: Јокићев шоу на конференцији, страдао још један микрофон

Видео: Јокићев шоу на конференцији, страдао још један микрофон

Вечерње новости 06.05.2019
После новог трипл-дабл учинка и победе Денвера у Портланду Никола је имао још један "окршај" са микрофоном. Још једна фантастична партија у виду трипл-дабл учинка Николе Јокића (21, 12ск, 11ас) је “погурала” Девер до “брејка” у… »
Јео, гледао серију, јео, спавао...

Јео, гледао серију, јео, спавао...

Мондо 06.05.2019
"Не могу да вам кажем коју сам серију гледао", додао је Никола Јокић на крају конференције за медије после узбудљиве победе над Портландом и изједначења у серији (2:2). Распоред у НБА лиги је некада (често) немилосрдан према… »
"Америка ће тек видети "велику душу": Због чега су Шек и Баркли одушевљено причали да би било баш забавно играти са Јокићем…

"Америка ће тек видети "велику душу": Због чега су Шек и Баркли одушевљено причали да би било баш забавно играти са Јокићем…

Спортал блиц 06.05.2019
Никола Јокић је против Портланд Трејлбејзерса још једном забележио трипл-дабл учинак (четврти у овом плеј-офу НБА лиге) у победи Денвера са 116:112 (2-2 у серији). Његово сјајно издање је "натерало" легенде Чарлса Барклија и… »
Колико је Јокић заправо добар: Српски центар стао уз раме великанима НБА лиге /фото/ /видео/

Колико је Јокић заправо добар: Српски центар стао уз раме великанима НБА лиге /фото/ /видео/

Спортал блиц 06.05.2019
Српски кошаркаш новим трипл-дабл учинком (21 поен, 12 скокова и 11 асистенција) у победи над Портландом од 116:112 стао је у ред великана НБА лиге. Колико је учинак српског центра заправо добар сведочи и то што је стао уз раме… »
"Нисам размишљао о утакмици": Јокић запрепастио Американце лежерном припремом за меч са Портландом /видео/

"Нисам размишљао о утакмици": Јокић запрепастио Американце лежерном припремом за меч са Портландом /видео/

Спортал блиц 06.05.2019
Српски кошаркаш Никола Јокић након победе над Портландом 116:112 најпре је прокоментарисао повреду коју је задобио пред сам крај меча. - Колено је добро. Чудно сам се осећао. Нисам могао да поднесем, добио сам ударац, али после… »
Урнебесно! Микрофон против Јокића, 2:1, хоће ли платити штету Блејзерсима?

Урнебесно! Микрофон против Јокића, 2:1, хоће ли платити штету Блејзерсима?

Спортске.нет 06.05.2019
Прво је открио тајну опоравка, али сада у серији против микрофона губи са 2:1... Никола Јокић је прво расплакао Блејзерсе, а онда насмејао Америку. На питање новинара како се опоравио од четврте утакмице, имао је спреман… »
Зверска партија Јокића за велики брејк у портланду! Нов трипл-дабл у "инфаркт завршници", Мареј докусурио Трејлблејзерсе…

Зверска партија Јокића за велики брејк у портланду! Нов трипл-дабл у "инфаркт завршници", Мареј докусурио Трејлблејзерсе…

Спортал блиц 06.05.2019
Још једно фантастично вече за Денвер и Николу Јокића! Плеј-оф серија против Портланда изједначена је на 2:2 на гостујућем терену победом од 116:112 (29:33, 28:30, 27:14, 32:35). Српски центар је доминирао новим трипл-даблом са 21… »
Јокићева бајка, као Роки Балбоа!

Јокићева бајка, као Роки Балбоа!

Спортске.нет 06.05.2019
Нестварно добри Никола Јокић устао и победио, брејк у Орегону! Денвер је узвратио, добри су у томе, ни пораз после четири продужетка их није зауставио. Од онога што се мислило да је грогирани боксер, на крају, Нагетси су постали… »
Повуци-потегни – ишчупа Јокић микрофон (ВИДЕО)

Повуци-потегни – ишчупа Јокић микрофон (ВИДЕО)

Вести онлине 06.05.2019
Колико наш ас бриљира на паркету, толико беше неспретан уочи прес-конференције после четврте утакмице полуфинала у Западној конференцији против Портланда, а у сали смех. Јокиц броке тхе миц пиц.твиттер.цом/7ЛКихЈДУ9П —… »
Бриљантно: Трип-дабл Јокића, Денвер изједначио!

Бриљантно: Трип-дабл Јокића, Денвер изједначио!

Мондо 06.05.2019
Четврти пут у плеј-офу Никола Јокић је био двоцифрен у три колоне, док овога пута нигде није било Енеса Кантера, играча који се на Твиттеру жалио судијама због гурања српског центра. Овога пута све је решено у "регуларном" делу… »
Јокић још једним трипл-даблом довео Денвер до 2:2 (ВИДЕО)

Јокић још једним трипл-даблом довео Денвер до 2:2 (ВИДЕО)

Вести онлине 06.05.2019
У другој утакмици на Портландовом терену у полуфиналу Западне конференције тим из Колорада победио са 116:112 (29:33, 28:30, 27:14, 32:35). После претходне историјске утакмице на четири продужетка, у којој је Денвер имао шансу да… »
Јокић: Јео сам добро, гледао серију, спавао...

Јокић: Јео сам добро, гледао серију, спавао...

Н1 Инфо 06.05.2019
Кошаркаш Денвера Никола Јокић сматра да је такмичарски дух оно што помаже његовој екипи да се уздигне и када не иде. Нагетси су у четвртом мечу полуфиналне серије Запада савладали Портланд са 116:112, чиме су изједначили… »
Браун открио: Ембид ми је ујутру јавио да је болестан

Браун открио: Ембид ми је ујутру јавио да је болестан

Н1 Инфо 06.05.2019
Тренер Филаделфија Севентисиксерса Брет Браун открио је да је Џоел Ембид болестан играо четврти меч полуфиналне серије источне конференције против Торонта. Рапторси су славили са 101:96 и на тај начин су изједначили на 2:2 у… »
Денвер вратио брејк: Нови трипл-дабл Јокића

Денвер вратио брејк: Нови трипл-дабл Јокића

Н1 Инфо 06.05.2019
Кошаркаши Денвера вратили су брејк пошто су савладали Портланд у гостима са 116:112 и на тај начин изједначили на 2:2 у полуфиналној серији западне конференције НБА лиге. Иако су јурили резултат у прве две четвртине, Нагетси су… »
Торонто вратио "брејк", Бобију ни секунд

Торонто вратио "брејк", Бобију ни секунд

Спортске.нет 06.05.2019
Серија се враћа у Канаду и биће одигране још најмање две утакмице. Успели су 'Сиксерси' да стигну до "брејка" у Канади, али им није пошло за руком да добију обе утакмице на свом терену. Након два везана тријумфа Филаделфије… »
Кавај хладан као шприцер, Торонто - Филаделфија 2:2

Кавај хладан као шприцер, Торонто - Филаделфија 2:2

Мондо 06.05.2019
Некадашњи МВП финала НБА лиге бриљирао против Филаделфије и изједначио је резултат у серији пред селидбу у Торонто. Филаделфија није успела да веже три победе у серији против Торонта! "Репторси" су узвратили "рибрејком" и… »
"Бобан заувек": Нема Марјановића, нема ни победе! Ленард прегазио Филу, навијачи имали поруку за нашег аса /фото/ /видео/

"Бобан заувек": Нема Марјановића, нема ни победе! Ленард прегазио Филу, навијачи имали поруку за нашег аса /фото/ /видео/

Спортал блиц 06.05.2019
Кошаркаши Филаделфије испустили су прилику да поведу са 3:1 у полуфиналу плеј-офа Истока, пошто је Торонто на гостујућем терену изједначио серију на 2:2 резултатом 101:96 (24:21, 23:24, 28:30, 26:21). "Икс фактор" на овом сусрету… »

Вести дана »