Povezane vesti
Vadili znakove iz Nišave: Gest dvoje pirotskih srednjoškolaca za svaku pohvalu
Večernje novosti 07.05.2019
Maturanti pirotske Tehničke škole Mirjana Panić i Nikola Blagojević, dobili su javne pohvale od Gradskog saveza za bezbednost u saobraćaju. MATURANTI pirotske Tehničke škole Mirjana Panić i Nikola Blagojević, dobili su javne pohvale od Gradskog saveza za… »
Vandali počupali znakove i bacili ih u Nišavu, a deca skočila u hladnu reku i izvukla ih: "Na zlo se mora odgovarati dobrotom"…
Telegraf 07.05.2019
- Moralnost je uvek bolja od vandalizma -. Maturanti "Tehničke škole Nikola Blagojević" iz Pirota, Mirjana Panić i Nikola Blagojević, tokom minulih praznika iz Nišave izvukli su bačene znakove dok su šetali kejom. Oni su primetili u Nišavi dva znaka koje… »
Vesti dana »
Tramp u vazduhoplovnoj bazi dočekao kineskog predsednika Sija na početku njegove zvanične posete SAD
Pravo u centar pre 14 minutajoš 31 povezana
Kakva nas zima čeka? RHMZ objavio prve prognoze: U oktobru i letnji dani i mraz, evo kada nas očekuje prvi sneg
Mondo pre 59 minutajoš 21 povezana
Drama na Voždovcu, zemlja progutala put kod okretnice 26: Kreni-Promeni otkriva šta stoji iza havarije u Vojvode Vlahovića
Nova pre 29 minutajoš 19 povezanih
Sud naložio administraciji Trampa da vrati pristup Beloj kući CNN, MS NOW i Politico
Insajder pre 49 minutajoš 11 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 39 minutajoš 15 povezanih