Povezane vesti

Srbin na ceni: Sautempton nudi 30 miliona evra za Mitrovića

Večernje novosti 09.05.2019
Engleski tim je zainteresovan za usluge srpskog reprezentativca koji ima i ponudu iz Kine. SAUTEMPTON želi Aleksandra Mitrovića i ponudio je Fulamu 30 miliona evra. Srpski reprezentativac izvesno ne ostaje u Fulamu, Vest Hem mu je bolja opcija u… »

Sautempton nudi 35 miliona evra za Mitrovića

Politika 09.05.2019
SAUTEMPTON – Engleski Sautempton pokušaće da ostavi srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića u Premijer ligi i za 35 miliona evra ga dovede iz Fulama, piše Ekspres. Menadžer „svetaca” Ralf Hasenhutl želi da pojača tim i izbegne borbu za… »

Mediji: Mitrović ostaje u Premijer ligi?

B92 09.05.2019
Engleski Sautempton pokušaće da zadrži srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića u Premijer ligi i za 35 miliona evra ga dovede iz Fulama, piše Ekspres. Menadžer "svetaca" Ralf Hasenhutl želi da pojača tim i izbegne borbu za opstanak naredne… »

Mitrović ostaje u Premijer ligi?

Vesti online 09.05.2019
Engleski Sautempton pokušaće da zadrži srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića u Premijer ligi i za 35 miliona evra ga dovede iz Fulama, piše Ekspres. Menadžer "svetaca" Ralf Hasenhutl želi da pojača tim i izbegne borbu za opstanak naredne… »

Menja klub ali ne i ligu: Premijerligaš plaća za ‘Mitrogola’ 35 miliona evra!

Hot sport 09.05.2019
Iako je ispao iz Premijer lige sa Fulamom čini se da će Aleksandar Mitrović i naredne sezone nositi dres premijerligaša. Kako navodi Dejli Ekspres menadžer Sautemptona Ralf Hasenhutl želi da pojača konkurenciju u napadu i sledeće sezone bude… »

Sautempton nudi 35 miliona za Mitrovića

Dnevnik 09.05.2019
SAUTEMPTON: Engleski Sautempton pokušaće da ostavi srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića u Premijer ligi i za 35 miliona evra ga dovede iz Fulama, piše Ekspres. Menadžer "svetaca" Ralf Hasenhutl želi da pojača tim i izbegne borbu za opstanak… »

Bogatstvo za Srbina! Aleksandar Mitrović ostaje u Premijer ligi, Fulam dobio nestvarnu ponudu

Blic sport 09.05.2019
Aleksandar Mitrović bi karijeru mogao da produži u Premijer ligi, iako je njegov Fulam ispao iz elitnog engleskog fudbalskog takmičenja. Naime, Sautempton će pokušati da da ostavi srpskog reprezentativca u elitnom ostrvskom društvu i za 35 miliona… »

Mitrović ostaje u Premijer ligi, Sautempton nudi 35 miliona

Sportski žurnal 09.05.2019
Engleski Sautempton pokušaće da ostavi srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića u Premijer ligi i za 35 miliona evra ga dovede iz Fulama, piše Ekspres. Menadžer "svetaca" Ralf Hasenhutl želi da pojača tim i izbegne borbu za opstanak naredne… »

Vesti dana »