Povezane vesti
Vođa kavačkog klana se bahatio na suđenju: Ne znam, boga mi, šta sve imam, imam dosta! Srednjeg sam imovinskog stanja!
Kurir 09.05.2019
"Ne znam, boga mi, šta sve imam, imam dosta" - ovako je Kotoranin Slobodan Kašćelan, koji prema operativnim podacima policije važi za jednog od vođa kavačkog klana, odgovorio na pitanja sudije Višeg suda u Podgorici, u kom mu se sudi za… »
Kašćelan na sudu: Boga mi, ne znam šta sve imam
Večernje novosti 09.05.2019
Pred Višim sudom u Podgorici Slobodan Kašćelan, negirao optužbe za zelenašenje. Navodni vođa "kavčana" tvrdi da se sa oštećenim samo jednom sastao. NE znam, boga mi, šta sve imam, imam dosta" - ovako je Kotoranin Slobodan Kašćelan, koji prema… »
Vesti dana »
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Završena obnova Notr Dam Parižani će uskoro moći da po prvi put uđu u katedralu nakon razornog požara od pre 5 godina
Kurir pre 34 minutajoš 2 povezane