Povezane vesti
Neviđena sudska odluka, zazidali živog čoveka u Biogradu: Supruga u panici, čovek ima hrane samo za par dana!
Kurir 10.05.2019
"Odbijam da siđem, nemam merdevine, ne želim vatrogasce! Ovo je moja kuća i ja ću u njoj biti dokle želim, vikao je u četvrtak Željko Perković (57) s balkona kuće u Biogradu u kojoj je ostao zazidan. Sudski izvršitelji skinuli su ulazna vrata s… »
Željko se posvađao sa bratom, pa izgubio spor na sudu, onda su došli izvršitelji, sada mu dodaju hranu i vodu preko…
Alo 10.05.2019
- Odbijam da siđem! Nemam merdevine! Ne želim vatrogasce! Ovo je moja kuća! I ja ću u njoj biti dokle ja želim! - vikao je Željko Perković (57) s balkona porodične kuće u Biogradu u kojoj je od juče u podne ostao zarobljen, zajedno s… »
Vesti dana »
Uhapšen u Velikom Gradištu zbog podmićivanja policajca: Hteo da "pogura" registraciju automobila
Radio 021 pre 4 satijoš 39 povezanih
KRIK o SNS u Novom Sadu: Kako je tekla borba oko novca i naklonosti Andreja Vučića, i kakve veze sa tim ima Miloš Vučević?
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih
Nema podataka o rezultatima bojkota pet velikih trgovinskih lanaca u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
‘Smrzli smo se, ali idemo do kraja’: Studenti peške iz Inđije, na biciklima iz Beograda ka Novom Sadu
Južne vesti pre 9 satijoš 37 povezanih