Povezane vesti
DžORDž Kluni o kraljevskoj bebi: Malo je iritantno što je rođen istog dana kad i ja
Večernje novosti 10.05.2019
Džordž Kluni (58) prokomentirao je rođenje kraljevske bebe Arčija, sina princa Harija (34) i Megan Markl (37), rečima da mu je dečak "ukrao slavu". Džordž Kluni (58) prokomentirao je rođenje kraljevske bebe Arčija, sina princa Harija (34) i Megan Markl… »
Džordž Kluni odbio da bude kum kraljevskoj bebi: "Iritantno mi je što je rođen istog dana kad i ja, ukrao mi je slavu"
Blic 10.05.2019
Tokom gostovanja kod Džimija Kimela glumac Džordž Kluni otkrio je da ne želi da bude kum naslednika Megan Markl i princa Harija, a potom prokomentarisao činjenicu da su Arči i on rođeni na isti dan. Naime, mnoge je iznenadila vest da je holivudski… »
Vesti dana »

"Ovo je dokaz kakav haos vlada: U BiH" Bliže se Dodikov referendum i izbori koje je raspisala cik BiH: Šta će se u naredna dva meseca desiti u Republici Srpskoj?
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana

Oboren dron iznad zgrade vlade: Nova drama u Poljskoj: Oglasio se premijer, dvoje uhapšenih!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Razbijena kriminalna mreža: Zaplenjeno 2.435 kontejnera kineske robe u luci Pirej: Procenjena šteta za EU 800 miliona evra!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Tramp: Vojska SAD opet napala brod koji je švercovao drogu iz Venecuele
Danas pre 5 satijoš 1 povezana