Inđija: Uhapšen, vređao komšinicu i pretio joj

Uhapšen zbog sumnje da je vređao i pretio komšinici

Večernje novosti pre 7 dana
Policija u Inđiji uhapsila je D. G. (52) sa područja tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopštio je danas MUP Srbije
Policija u Inđiji uhapsila je D. G. (52) sa područja tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopštio je danas MUP Srbije. Sumnja se da je on vređao i pretio 18-godišnjoj... »

Inđija: Uhapšen, vređao komšinicu i pretio joj

Dnevnik pre 7 dana
INĐIJA, 16. maja (Tanjug) - Policija u Inđiji uhapsila je D. G. (52) sa područja tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopštio je danas MUP.
Sumnja se da je on vređao i pretio 18.godišnjoj komšinici zbog ranijih nesuglasica. Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo... »

Hapšenje u Inđiji: Vređao i pretio komšinici (18)

Kurir pre 7 dana
Policija u Inđiji uhapsila je D. G. (52) sa područja tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopštio je danas MUP. Sumnja se da je on vređao i pretio 18. godišnjoj komšinici zbog ranijih nesuglasica. Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je... »

Hapšenje zbog komšijske svađe: Komšinica ga prijavila zbog ugrožavanja sigurnosti

Blic pre 7 dana
Policajci u Inđiji uhapsili su D. G. (52) sa područja Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Sumnja se da je vređao i pretio osamnaestogodišnjoj komšinici zbog ranijih nesuglasica. Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje... »
©2019 Netmark d.o.o.