Povezane vesti

"Nama pod imenom migranata uvode džihadiste Islamske države i Al-Kaide"

B92 pre 3 dana
B92: "Nama pod imenom migranata uvode džihadiste Islamske države i Al-Kaide"
Bosna i Hercegovina nema problema sa migrantima, već sa poraženim borcima terorističke grupe tzv. Islamske države i Al-Kaide.
To je izjavio stručnjak za bezbednost Dževad Galijašević. "Nama pod imenom migranata uvode džihadiste Islamske države i Al-Kaide. Ta lica koja su došla u BiH nisu ostvarila nijedan kontakt sa svojom matičnom državom. Oni se kriju... »

Galijašević: BiH nema problem sa migrantima, nego džihadistima

Večernje novosti pre 3 dana
Stručnjak za bezbednost kaže da se pod imenom migranata uvode džihadisti Islamske države i Al-Kaide
Bosna i Hercegovina nema problema sa migrantima, već sa poraženim borcima terorističke grupe tzv. Islamske države i Al-Kaide, izjavio je danas stručnjak za bezbednost Dževad Galijašević. "Nama pod imenom migranata uvode... »

Galijašević: BiH nema problem sa migrantima, nego džihadistima

RTV pre 3 dana
RTV: Galijašević: BiH nema problem sa migrantima, nego džihadistima
BANJALUKA - Bosna i Hercegovina nema problema sa migrantima, već sa poraženim borcima terorističke grupe tzv. Islamske države i Al-Kaide, izjavio je danas stručnjak za bezbednost Dževad Galijašević.
"Nama pod imenom migranata uvode džihadiste Islamske države i Al-Kaide. Ta lica koja su došla u BiH nisu ostvarila nijedan kontakt sa svojom matičnom državom. Oni se kriju od matične države i nemaju adekvatnu dokumentaciju", kaže... »
©2019 Netmark d.o.o.