Povezane vesti

Dodik: Prvo ću reći Komšiću šta imam, a onda novinarima

B92 16.05.2019
Banjaluka -- Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik danas se u Banjaluci osvrnuo na krivičnu prijavu koju je protiv njega podneo Željko Komšić. Komšić je krivičnu prijavu podneo zbog Dodikovih izjava u nedelju na obeležavanju godišnjice… »

Dodik: BiH je zemlja u kojoj dobijete krivičnu prijavu ako imate mišljenje

Blic 16.05.2019
Komentarišući prijavu člana Predsedništva BiH Željka Komšića predsedavajući BiH Milorad Dodik izjavio je kako će prvo Komšiću reći šta ima, a onda novinarima. Kako je rekao, BiH je zemlja u kojoj ne smete imati mišljenje jer ako imate onda… »

Dodik: Puk ima pravo na pukovsku uniformu

RTV 16.05.2019
BANJALUKA - Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da Treći pešadijski puk, kao i ostali, ima pravo na pukovsku uniformu i da njemu kao vrhovnom komandantu nije za to potrebna saglasnost Ministarstva odbrane. Komentarišući… »

"Šta je tu problem, ja sam njima nadležan"

B92 16.05.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je 12. maj Dan Vojske Republike Srpske i da je to dan sećanja na žrtve i na važne bitke. "Taj dan pripada emocijama i sećanju na Vojsku Republike Srpske", rekao je Dodik i dodao da u Zakonu… »

Dodik o uniformama: Ja sam taj koji je vrhovni komandant, nisu oni

N1 Info 16.05.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da Treći pešadijski puk, kao i ostali, ima pravo na pukovsku uniformu i da njemu kao vrhovnom komandantu nije za to potrebna saglasnost Ministarstva odbrane. Komentarišući tužbu koju… »

Dodik: Treći puk biće u uniformama Vojske RS

RTS 16.05.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je 12. maj Dan Vojske Republike Srpske i da je to dan prisećanja na žrtve i na važne bitke, a da hrvatski član Predsedništva BiH Željko Komšić koji je protiv Dodika podneo krivičnu… »

Britanci smenjuju Dodika

Večernje novosti 16.05.2019
Najbliži saradnici predsedavajućeg Predsedništva BiH o krivičnoj prijavi Komšića. Perišić: Oni i SAD vrše pritisak, Komšić samo podgrejava. HRVATSKI član Predsedništva BiH Željko Komšić, kako je i najavio, podneo je krivičnu prijavu… »

Dodik: Niko nije rekao da će biti rata, radi se o svečanosti

Sputnik 16.05.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da je 12. maj Dan Vojske Republike Srpske i da je to dan sećanja, dan prisećanja na žrtve i na važne bitke. „Taj dan pripada emocijama i sećanju na Vojsku Republike Srpske“, rekao je… »

Dodik o novim uniformama trećeg pešadijskog puka: Oni baštine tradiciju Vojske Republike Srpske, a novog rata neće biti…

Kurir 16.05.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik. rekao je danas da je 12. maj Dan Vojske Republike Srpske i da je to dan sećanja, dan prisećanja na žrtve i na važne bitke. "Taj dan pripada emocijama i sećanju na Vojsku Republike Srpske", rekao je… »

Dodik: Niko nije rekao da će biti rata, radi se o svečanosti

RTV 16.05.2019
BANJALUKA - Predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik rekao je danas da je 12. maj Dan Vojske Republike Srpske i da je to dan sećanja, dan prisećanja na žrtve i na važne bitke. "Taj dan pripada emocijama i sećanju na Vojsku Republike Srpske"… »

Dodik: Niko nije rekao da će biti rata, radi se o svečanosti

Večernje novosti 16.05.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik. rekao je da je 12. maj Dan Vojske Republike Srpske i da je to dan sećanja, dan prisećanja na žrtve i na važne bitke. BANjALUKA - Predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik. rekao je da je 12… »

Vesti dana »